sevgiarslann54 ben şuan 10+5 im kızlar bir daha ki kontrolum 13+0 da ama folik asit 12 de bırakılıyormus galiba bıraksammı 12 olunca yoksa doktoruma kadar devam etsem 1 hafta kadar daha bi sıkıntısı olur mu fazlasının zarar verdiğini duydum cünkü
Damlay sevgiarslann54 Olurmu öyle kafana göre bırakmak. Benim kutu bitimim 13. Haftayı buldu. bitince doktora yazdım değiştiricekmiyiz diye oda bana başka önerdi. Ama onun içindede folik asit mevcut ve takviye edici gıdalar var. Yani kafana göre bırakmak olmaz ki haftalardır içiyorsun bir hafta daha içsen ne gibi bir zararı olur 😳 Doktorun değiştirir zaten yada benim yaptığım gibi mesaj atmayı da deneyebilirsin☺️
Sweetblonde88 sevgiarslann54 doktorunuza gidene kadar için zaten gittiğinizde muhtemelen artık multivitamin başlayacak folik asiti kesecektir. Bir haftalık doz sizi olumsuz etkilemez.
Ececik07 sevgiarslann54 yani ben 29 haftalığım hala içiyorum devam da edicem gebelikten önce ki 3 aydan başladım zaten 2 ayrı doktora gidiyorum bıraktırmadılar 12 haftalıkta bırakmayı ilk kez burada okudum çevrem de ki hamileler de sonuna kadar kullandı. Doktorunuza sorun öyle bırakın bence.
anneliktadi @sevgiarslann 12 haftalıkken elimde ne kadar olduğunu sordu doktorum, ben de 10 tane falan dedim onları bitir sonra demir ve d vitaminine başla dedi
Erenveannesi Doktorunuz devam ettirebilir herkes 12 de bırakmıyor bu yüzden muayeneye kadar kullanmalısınız.
RuzgarsMommy Ben de bu soruyu sormak istiyordum bugün 9+6 da şuan kullandığım folik asitim bitiyor doktor randevum 11. Haftada yeni kutu alayim mi bilemedim napim? 3 aya kadar içiliyor sanırım degistircek mi acaba Şuan kullandigim Elenantal 1