Eymeninannesiii zade vital kullanıyorum bende 15-16. haftalarda başlamıştım. çatlağım hiç olmadı bundan sonra da olmaz inşallah göğüs ucu için ayrı diğer bölgeler için ayrı kullanıyorum. Benim göğsümde kurumalar başladı hassas bir cildim var maalesef. Krem kullanınca geçti.
Nghnkrmzrk Ftszgn bnm 8 ay dan sonra oldu hic yoktu sonra param parca yag sur nemlendirici kullan yumusak tutsun ki catlamasin vazelin cok kullan
Ygmroglcn Nghnkrmzrk Ftszgn canım sağlıkçıyım vazelin kullanmamanı tavsiye ederim onun yerine zeytinyağı sür daha iyi emin ol vazelin gözenekleri kapattığı için önerilmiyor genellikle ama ginede sen bilirsin benden bir tavsiye canım🙏🏻
Ygmroglcn Ysmn29 canım herkese göre farklıdır ama ben zeytinyağı acı badem yağı kakao yağını karıştırdım onu uyguluyorum şuana kadar sıkıntım olmadı 19. Haftadayız önemli olan nemli kalmasını sağlamak ve bol su içmek
Hlal Ysmn29 genetik kızlar catlayacagi varsa ne kullanırsan kullan catliyor, ben hiç bişi kullanmadım doğum yaptım hiç çatlağım yok
Ygmroglcn Ftszgn canım ben zeytinyağı kullanıyorum bebek yağı yerine ama eğer doğal içerikli istiyorsan instagramda muhendisinoglu var girip bir bakmanı öneriirim bebek yağı önerisine ordan bakabilirsin bebek bezi ıslak mendili herşeyi araştırıyor mutlaka takip et