Halimeege Kizlar iki gündür ruyamda bebegimin cinsiyetinin kiz oldugunu söylüyor doktor ama oğlum olucak sizce psikolojik olabilirmi ayin 20sinfe kontrolum var benim gibi durum yasayan varmı
Sermec Halimeege canım şöyle diym benim oğlum olacak rüyamda hep oğlumu görürdüm dün de gördüm hem oğlumu emzirirken gördüm hem de kızımı nasıl hormonlarımız varsa artık 😁
Halimeege Bebisim27 ilk oglum olacagini öğrendiğimde hep oglumu goruyodum 2 gundur senin kızın olacak diyolar bana anlamadım valla
Halimeege Bebisim27 hatta bende diyorumki benim oğlum olacakti ama diyorjm yuzde 90 kız bu diyo doktor
Bebisim27 Halimeege belki buda erkektir doktor ne dedi cinsiyet için bende hep rüyamda erkek çocuk görüyorum ama ben daha öğrenemedim 6 aylik oldu
Nazerin Kendinin gördüğü rüyalar tersine çıkar hep. Ben daha cinsiyet görmedim ama gaipten bir ses rüyamda oğlun olacak diyordu bebeğin erkektir. Bilmiyorum ablamda kız çocuğu görmüş bana. Çin takvimi diğer testler erkek diyor 8 haftalığız merak ediyorum
EbruIrmakAhmet Halimeege vallahi ben rüyalarımda kızda gördüm oğlanda tamamen psikolojik rüyalar oğlum olucak canım ☺️
Mrvfndk Ben de ruyamda bir zarfin icinde kiz olacagi yaziyodu ben de hep oglum olacak diye hssediyorum . daha cinsiyet belli degil. ama tersi çıkar derlerya Hayrlisi olsn 🤩
smglaaa Halimeege ben hep erkek gördüm erkek oldu hissettiğimde erkekti maşallah 13 haftadan beridir pipi gösteriyor saklamadan bıkmadan usanmadan öyle tersi çıkar filan alakası yok seninki psikolojik bence
Rmyssucu Halimeege bende de öyle olmuştu rüyalar tersine çıkıyor gerçektende hep oğlum olacağını söylüyorlardı rüyada ama kız olacak 😊
Cemcememre Halimeege Valla be de 2 dir oğlan gördüm kz bebeği olcak dediler sonra rüyam da kızın oluvak kalk dediler oğlum olacagını öğrendim suan valla daha aradayızz