Ftma_izmr Canlar biz 31. Haftalık olduk az önce doktordan çıktım bebeğimin kilosu 1800 sizce normal mi bana 2,3 gün önde olduğunu söyledi sizlerin nasıl
Nnurmehmet Ftma_izmr 30+0 da gittim 1700 gram dedi doktorumuz 😊 sizinkide çok iyi bence kilosu maşallah
Gozdeakan Ftma_izmr bende cumartesi tam 31 haftalıktım.Doktora gittim.1900 gram dedi.Bir hafta önde gidiyor ama kilo olarak çok bir sıkıntı yok dedi.Yani o aralar normalmiş.Zayıfta değil kiloluda değil.En iyisi.
Deniz30 Bence cok iyi bizde 29 haftalığız daha gitmedim doktora benim bebeğimin de gelişimi önde gidiyordu hep neler yiyorsunuz bebiş için
Ftma_izmr Deniz30 benim detaylı ultrason dan beri hep önde denmişti yine öyleymiş muhtemelen sizinde öndedir inş,her kahvaltı da yumurta yerim canım haftada 2 kere balık mutlaka, yeşillik çok tüketiyorum onun dışında canım ne isterse yiyorum
Ftma_izmr Cisem-22 ikizlerin doğumda bile biri daha zayif biri daha kilolu oluyor canım normaldir sağlıklı olsunlar da
Tlysfk Aysngnsylu ay ben daha hiç hazırlık yapmadık kendime, bebeğinde hiç bir şeyini tıkamadım daha🙃 vallahi sanki başkası doğuracak bana getirecekmiş gibi rahatım🤦🏻♀️🙈
Aysngnsylu Tlysfk bence biran önce yapmalısın ben hazırladım herşeyini çantaları dağıtılcak hediyeleri vs herşeyimiz hazır sezeryan olucagı için 1.2 haftaya kadar Allah ın izni ile alıcak doktorumuz