Bezelyem0606 Asla yenmemesi gereken yiyecekler / mutlaka yenmesi gerekenler neler yardımcı olursanız sevinirim ?
Selinglr Bezelyem0606 Bezelyem0606 yogurt sut pekmez bal peynır guzel kahvaltı tavuk balık et ıyı pişmiş kızartmadan uzak dur abur cubur abartmadan bol yeşillik hamburger felan dışardan yememeye calış cevız fındık fıstık mutlaka tuket bol su ara ogun yap meyve yee maydonoz yeme duşuk yapıyor midye kokorec vs yeme
Sabirsizanne16 Bezelyem0606 mutlaka dikkat etmen gereken bol su içmek en az 2.5 litre her gün. Balık her hafta en az 1 kere Asla yememen gereken çok şekerli şeyler ve bitki çayları. Onun dışında mide bulantıların tiksinmelerin olur o seni yönlendirir😄
YagizAsyaMom Bezelyem0606 hiç kimse yazmamış ama ilk gebeliğim den yaptıklarımı aktarayım. Çiğ eti ellememek gerekiyor. Aynı şekilde şarküteri ürünleri salam sosis pastırma kavurma tarzı şeyler tüketilmiyor. Çiğ yumurta pastorize edilmemiş süt hasır et suları bulyon çorba mayonez tüketilmemeli. Tuz un şeker bunlar ileriki haftalarda tansiyon problemine sebep oluyor. Bolca su tüketmek çok önemli enfeksiyon.kum böbrek taşı sorunlarının önüne geçmek gerekiyor Gerinmek uzanmak itip çekmek ağır kaldırmak yasak. Ve şimdiden bolca sol tarafınıza yatmaya alışın zira 9 ay sol tarafa yaymak gerekecek. Aklıma gelenler bunlar 😍
Seda_123 Bezelyem0606 Ilk 3 ay beslenmenize dikkar etmesenizde olur bebek sizden beslenmiyor çünkü 3.aydan sonra sizin yediklerinizden besleniyor ama maydonoz çok yemeyin bitki çayı içmeyin düşüğe sebep olabiliyor
DiplomaliEvHanimi Sut kasar peynir muz bol bol tuketin yumurta bol su folik asit verdiyse aksatmayin. Hareketlerinize dikkat edin cok uzanmayin kendinizi cok yormayin ilk 3ay cok onemli maydanoz nane tarzi seyler tuketmeyin. Bitki caylarindan uzak durun
rumeyssa canım bulantın olursa ne yediğine dikkat edebilirsin ne içtiğine inşallah bulantın olmaz ben süt yoğurt hiç bişi yiyemiyordum 20. haftadan sonra düzene bindi
Arendeniz Siz ne yerseniz yiyin bebeğiniz genetik olarak anne ve babasına benzer genelde. o kadar dikkat ettim beslendim oğlum 2920 gr doğdu. hem aşırı kilolu Bebekte pek iyi değil normal doğum düşünüyorsanız.
snil Alydemir Doktor biraz maydonoz yemenin zararı olmayacağını ama maydonoz suyunu kesinlikle içmemem gerektiğini söylemişti