Bush beneto bb 888 crstyal baby 295 solara bebek arabasi markalarindan kullanan memnun kalan var mi acaba aranizda kizlar 😍 sizce hangisi daha iyi 😍 haff 😍 kullanisli 😍
Kizimveoglumm Bush ben aldım beneto tarzı ama maller markası 800 tlye aldım cokta güzel benetodan daha şık ve daha hoş 😊😊😊😊
Bush Melegimveben beneto markasi da guzelde iste bu odelleri nasil 😔 yengemde de bu beneto markadn war aynisi mi olsa dgeri mi olsa bilemedm 😔
Melegimveben Bush bilmiyorum canım ama tanıtım videosunu izledim pusette koyabiliyorsun normal bebek arabası olarakta kullanabiliyorsun yer kaplamıyorda ben rahat buldum🤔
BaharYlmaz Keşke e Bebek indiriminden alsaydın çok güzel ama Nisa’nda yine indirim olacak bekle istersen
Birprensesannesi_ BaharYlmaz Bush e bebek den lansman özel indirim vardı 1799 da 700 e düşmüştü benim aldım bugün geldı hatta kargom cok güzel bir bebek arabası tavsıye ederim tekrar girecekmiş stoklara bebek arabası ve puset markası baby&plus Canyon traverten sistem
BaharYlmaz Bush lansmana özel bir indirim yaptı canım şuan var mo bilmiyorum ama NisanDa tekrar stoklarda olacakmış şuan bitmiş
Melegimveben Bush haklısın canım geçen instagramda park beşik puset bide bebek arabası 1000 tl di sadece arabayla puseti alsan 750 tl tutuyor
Bush Melegimveben oyle kuzum da ayri ayri almayi daha fusuk modellerde almayi planliyorum 😍 bu ikisi arasnda kararsz kaldm ama hangidi bilemedm de 😔😍
Bush BaharYlmaz yaaa 😔 neden denk gelmedm ki😔 takipde kalayim da nisan da gec olur kuzum ya 😔 dgumun ne zaman olacagida belli degil 😔 puseti lasim olur die acele ediyorum guya 😍
BaharYlmaz Bush ben de Mayıs ama bakalım küçük prenses fazla aşağıda imiş inşallah haftamızı doldururuz