Meliha_nur Saat oldu 5 eşim şehir dışına gidecek sabah ve ben uyuamıyorum 😔😔😔 tuvalete gittim acıktım 😔 uyku kaçtı
Mincuruk Meliha_nur bende karın ağrısından uyuyamıyorum şu an 😔 zar zor uyumuştum. Tuvalete kalkınca gitti yine uyku
ayshen1003 Meliha_nur 32+3 oldum bir haftadır el uyuşukluğundan ve şişmesinden uyuyamıyorum sizlerde de aynı sorun var mı😔😔 çok sinir bozucu ya gerçekten
Meliha_nur Mincuruk gitmesem kaşıklarım ağrıyı kızım tekme yağmuruna tutuyo gitsem uyku gidiyo 😔 sürekli acıkıyorum özellik le gece
Meliha_nur ayshen1003 bende yok 35+3oldum çok kilo almadım zaten haftalardır aşağıda kanala girdi galiba aşırı baskı var uykularım kaciyo 😔 eşim şehir dışına gidecek ve ben kontrole sabah
Bottesini Gamzekacanlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah çok güzel heyecanlar bunlar insanın hayatta hatırlayacağı en güzel an.🙏🌸
Meliha_nur Bottesini Ben uyuyunca uyuyor genelde ama tuvaletim çok geldiğimden sıkışıp tekme yağmuru sonrada açılıyo yemek gitti uykular
Ebbbr Tuvalete uyandım. Yok gaz sancim var yine. Gün içinde gaz yapan ne yediysem geceleri beni sancilandiriyor.