Ezoakkaya Herkese merhaba benim. Doktorum 20 kasıma gün verdi kaç kişiyiz kasımda doğumu olavak ve heyecanlı olan😊😊🙈
gizem Ezoakkaya Merhabalarrrr ❤ Benim de son adet tarihime göre 17 kasım ama en son usg kağıdında 3 kasım yazıyordu. Bakalım ne zaman gelmek isteyecek sıpa 😂
Ebuss35 Ezoakkaya 38 + 4 şuan bekliyoruz 🎈💙 Sat ' a göre 9 kasım ama ben daha erken olucagini dusunuyorum herkeze hayırlı doğumlar diliyorum su gibi akıp giden doğumlarınız olur inşallah 🙏
Jewel Selam, Benim de Kasım 24 ama daha önce olur mu bilemiyorum🤰🏼Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi🙏🙏🙏
Neseli68 Kızlar aranızda Nst ye bağlanan var mı ? Ben Çarşamba günü gittim kontrole , Nst de sancım çıktı , doktorum biraz korkuttu beni 😔 Bol bol dinlen , erken doğum olmasın dedi
Ezoakkaya Neseli68 ben girdim cnm ama nst de sancı çıkmadı bol bol dinlen salı günü yeniden giricem bakalım
GizemDoan Neseli68 bende cuma gittim sancın var dedi Doğum haneye yolladı ordada nts ye bağladılar normal çıktı suan bir şey Yok dediler
MMMerve Merhaba bende bir kasım annesi olarak herkese hayırlı doğumlar diliyorum rabbim kucağına almayı nasip etsin🤗💕 kızımı bekliyorum
Neseli68 Ezoakkaya Ben de korktum açıkçası salı günü tekrar gideceğim. 34+1 deyken Çarşamba günü sancım çıktı. Çalışıyorum, doktor yorgunluktan dolayı da olabilir dedi