123- Merhaba arkadaşlar 34+5 haftalık hamileyim devlet hastanesinde sezeryan olucam 2 gece yatırıyorlar diye bılıyorm kendi isteğimle 1 gece kaldıktan sonra çıkabilir miyim bilginiz var mı
K1996 123- bana arkadsım demişti gazını çıkartmadan sakın hastaneden çıkma o gece çok ağrı çekersin demişti onda öyle olmus o erken cıkmıs çok pişmanım sen sakın benim yaptığım hatamı yapma demişti
Akademisyenanne 123- ben ozelfe bir gece kaldim. Gazinizi cikarabiliyorsaniz, herhangi bir sorununuz yoksa talep etmeniz halinde erken cikariyorlar.
123- Zemine11 Ayy ıns yaa 3 bucuk yasında kızım var bensiz hiç durmaz hemde devlet hastanesi çok fazla kalmak istemiyorm rahat edemem
Zemine11 123- devlet te de çıkarıyorlar diye hatırlıyorum bi arkadaşım söylemişti 1 gece yattım çıktım demişti valla benim gaz ım çıkmadı ben burda yatıcam diye bağırmıştım hastanede özel di dr um burda olmayacak ben seni evime götüreyim demişti 🙂aklıma geldi inşallah kolay doğumun olur Rabbim evlatlarına bağışlasın
123- Zemine11 amin çok teşekkür ederim özelde ilk sezeryan dogumumu yaptım çok rahattım 2 bucuk gün kaldım eve gitmek istemedim şimdi devlet hastanesi olucagı için çok fazla kalmak istemiyorm bide kızım var o yüzden hemen evime dönmek ıstıyorm 1 ayım daha var aklımda hep bu
123- K1996 evet bende duymuştum onu soruyorlar gazını vs çıkarttın mi diye ıns bi skntı olmazda çıkarım insan kendi evinde daha rahat ediyor hastane ortamı geriyor beni
Zemine11 123- rabbim gönlüne göre kolay doğum versin çıkarsın merak etme çıkartıyorlar gazını çıkardıktan sonra sorun yok komposto yap götür
123- Zemine11 amin canım ıns sağ salim kurtulalim 🙏lactamıl in hem sut gelmesi için çayı var gaz sancı için vsde ondan almayı düşünüyorm hastanede rahatlıkla içerim hemde sütüme etki olur ıns
Saraalp 123- yeni sezeryan Doğum yaptım gaz çıkarmayla alakası yok, ben akşamına çıkarmıştım , 48 saat geçmeden çıkarmıyorlar, devlet hastanesiydi bu arada
123- Saraalp çok geçmiş olsun anladım bende oyle bılıyorm ama bı de imza verip hastaneden ayrilabilecegimi duydum olacak bütün sorumlulukları kabul ettiğime dahil gidince sorucam artk yine
Saraalp 123- teşekkür ederim , darısı başınıza. Ben hastanede kesinlikle yiyip içemiyorum, midem bulana bulana sıvı tükettim aç kaldım ona rağmen çıkarmadılar
123- Saraalp dogrudur yaa ozeller gibi olmuyo malesef genel anestezi mi oldunuz yoksa spinale mi nasil memnun kaldınız mı
Saraalp 123- spinal oldum, rahat geçti şükür beklediğim kadar zor değildi, çok korkarak girdim ama nasıl geçti anlamadım, siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah, yinede sorun tabi belki kabul ederler tek gece kalmanızı