Didemsd_ Kızlar nişan geldikten ne kadar sonra hastaneye gidilir?Nişandan sonra suyu mu beklemeliyim yardımcı olur musunuz bebeğin enfeksiyon olmasından korkuyorum
Oyku10- Didemsd_ sancı ve suyunuzu bekleyin nişan sadece haber veriyor ben gelebilirim diye su ise ben geliyorum diyor o zaman hastane yolu gözükür size
Seda_123 Didemsd_ Nişan geldikten sonra gidilmiyor canım doğumun yaklaştığını işaret ediyor ama su gelince hemen gidilmesi gerekiyor
Zuzum_20 Didemsd_ düzenli bes dk de bir gelen sancın varsa git canım herkesin suyu gelecek diye bişey yok ☺️
Didemsd_ Oyku10- tesekkür ederim hafif adet sancısı gibi sancım vardı sabahtan beri tedirgin oldum bilenlere sormak istedim
Mervettas Ben de 34 oldum bugün kasiklarim agriyor idrar yollarımdan dolayı mi sancı mi nedir ayırt edemiyorum normal mi bu haftalarda kasik agrisi biraz da belime hafif sizi gibi vuruyor tedirgin oldum 🤦🏻♀️
MuliM Mervettas ihmal etmeyin aynı şikayetlerle gittim nolur nolmaz diye rahim ağzı yumuşaması dediler ve nişan geldi
Dilankenger Didemsd_ normalde su gelince 1 saat içinde gidilmesi gerekiyor . ama bazen su da nişanda gelmeden sancılar başlayabiliyor dakika tutup gitmen gerekiyor . bazen bazı hamişlerin nişanı yoğun kanama olarak geliyor . o zaman da hemen gidilmesi gerekiyor
MuliM Mervettas ihmal etmeyin tabii nolur nolmaz nişanmıştı doktorum istirahat dedi çok yorulma sıkıntılı bi durumda gel hemen dedi tedbiri elden bırakmayalım yine de ☺️
Gkhneminesn @Didemsd_#rb `gerekmiyo canim nisandan sonra su bekleme herkeste gekmiyo cunku sancin olunca gitmen yeterli
MuliM Meltemkskn tek seferde çok yoğun bi kıvamda geliyor sonrasında çok belli belirsiz lekelenmeler oluyor canım ama öyle sürekli olmuyor başka bişi de olabilir o bence bekleme hiç bi gözük sen biran önce
Meltemkskn MuliM yarın gidecem canım doktoruma ilk önce akıntıyla karılık geldi sonra Akşama doğru kan pıhtı şeklinde geldi akşam da yine akıntıyla geldi bugün yine aynı