Semra1121 Hanimlar🤰🏻 6 haftalik gebe olanlar ultrasonda keseyi görüpte bebeği göremeyen oldu mu. Bizimki çok küçükmüş sadece bir noktacık görebildik 😞
Semraaaaa Semra1121 bende cnm 8+5 im bakalım yarın kalp atışını dinliycez nasipse .5+2 de bende keseyi görmüştüm tek.
Busraabdullah Semra1121 canım bende cuma gittim 7+1 de gördüm minicik nokta idi kalp atışı bende duyamadım😥
gizem3572 Semra1121 bizde 6+6 olduk kalbini daha duyamdk carsamba gunu insallah 🙏🙏 5+3 de keseyi gormustuk canim
Nursubasi Semra1121 5+2 yim çarşamba günü randevum var keseyi ogün göreceğiz acaba bebek görünürmü 🙈🤲🏻
Dilek2020 Bizde 5+6 da keseyi içinde de minicik bebeği gördük ama kalp atışını açmadı bile doktorum iki hafta sonraya gel dedi🌸
Semra1121 Aynn banada oyle dediler kalp atişınıda duyamadık inşallar perşembe günü biraz bari kendini gösterir🤲🏻❤️
mrv39 bende de sadece keseyi gördük bebek daha canlanmamış dedi 5+6 daydik sali randevu var insallah görürüz eve gelince bir huzursuz oldum doktor normal dedi ama:(
Semra1121 mrv39 Suan 6+4 hic huzursuz olma Rabbim bize o gunleride gosterir insallah. Iyi dushun iyi olsun huzursuz olupta bebegede zarar verme canim moralini yuksek tut guzel dusun hayal kur 🥰🥰
Nursubasi Semra1121 yaa inşallah görürüz kuzum 1 kürtajım var 8. Haftada kalbi durmuştu çok tedirginimm şu haftalar çabucak geçse 🙈
Liliz Bızde keseyı 6+0 da gorduk ama kalp atısı yoktu yarın kontrolum var ınsallah kalp atısını duyabılırız. Zaten tehlıkem var kahverengı lekelerle ugrasıyorum benden baska bunu yasayan var mı acaba kızlar
baharcpt Liliz Kahverengi leke normalmiş herkes 7. Haftalıkken falan yaşıyomuş onu. Doktorlarda bebek yerini temizliyor iyice yerleşiyor diyomuş.
Liliz baharcpt canım o kadar guzel geldı kı bu mesajın umarım oyledır doktorum benı bıraz tereddute dusurdu dırek hap verdı olmaması lazım pek dedı ınsallah sabah guzel haberler alırım boyle cok sagol❣️
baharcpt Liliz Progestan herkes kullanıyor emin ol o yüzden korkmana hiç gerek yok. Progestan sadece tedbir amaçlı.
Semra1121 Liliz Benim meselq hic bulantim kusmam bas donmesi filn olmadi ama lekelenmem oldu. Doktorumda her kadinin vicudu farklidir kiminin lekelenme olmaz bulantisi olur dedi. Cocuk yerlestigi icinmis ama cok cok fazla gelirse ates kusma vs. olursa mutlaka doktora gidin