AytlKandemir HakanNeeAkgz benim zaten aşım vardı doktorum hiç vurulmasan da olur ama için rahat etsin diyorsan 1 tanesini vurul demişti.bende 1 doz vuruldum
duygusimyacisi HakanNeeAkgz Ben de 2. Olmadım doktorum gerek Yok 1 doz yeterli demişti. Ama içiniz rahat etmicekse olabilirsiniz faydası var zararı Yok sonuçta 😐
ozdenarda HakanNeeAkgz ben ikinci dozu yaptrmadim doktorum gerekli bulmadi gecen sene bi kazadan dolayi olmstm sadece ilk dozu oldum doktoruna danismalisin bence
TugbaLafci HakanNeeAkgz neden olmak istemiyorsun ki canım dün oldum 2. aşımı herşey bebitoların sağlığı için
Huriye3509 Eğer son 3 yılda hic tetenoz aşışı olmadiysaniz 2 doz yapiliyor bebegin karninizdayken ve doğduktan sonra mikroplara karşi dirençli olmasi için yapilmasi gerek o yüzden yaptirmanizi öneririm bende 2 doz yaptirdim ...
MehtappMiraa Milkandhoney ben bugun yaptırdım ama gec kalmışım hemşire ilkini 20. Haftada ikincisinide 24 de yapmak gerekiyor dedi
Esa Ben ilk dozu 34. Haftada oldum doğum yaptım 2. Yi mayısta olcam ebe aşı kartıma 5 doz yazdı okuduklarima göre herkes 2 doz oluyor bilgisi olan var mı
Ilkannelik Esa 5doza tamamlama secenegi tsmamen size birakiliyor. 5 dozdaki amaç gelecek 5 10 sene icin de tekrar gebelik olursa tekrar aşı yapılmasına gerek kalmıyor. Ve herhangi bir paslı çivi vb. Yasanan kotu Durumlarda asi olmaniza gerek kalmiyor.
Minnosunannesi HakanNeeAkgz ikinciyi olmazsan ilişe bi işe yaramaz diye duymuştum. Hatta Doğumdan sonrada 3 tane daha olursan ömür boyu koruma sağlıyormuş
Elif1ekim HakanNeeAkgz HakanNeeAkgz canım neden olmayacaksın git ol ben yeni oldum sonuçta seni sadece ameliyatta olan komplikasyon dan korumiycak birsürü şeyden koruyor neden böyle düşündün