Gmz2020 Genesis hastanesindeki Doktor Besire hanım Kadin Doğum Hastanesi'ne mı geçmiş bilgisi olan var mı bir de genesis Hastanesi'nde detaylı ultrason ücreti ne kadar bilen var mı
Esrayalciin Gmz2020 detaylı ultrasonu sorduğumda bu hastanenin hastalarına ücretsiz dediler. İnanmadım nasıl yani diye ama ısrarla öyle dedi sekreterler. Hala bi yanlışlık var diye düşünüyorum 🙄
Gezer27 Gmz2020 beşire hanım iki yıl önce benimde doktorumdu genesiste beni dogurtturmustu tekrar hamileyim 34+5 haftalığız genesisten gittiğini söyledi sekreter kadın doğum hastanesine orayada gitmeye korkuyorum kimse tavsiye etmiyor malesef o hastaneyi
Gezer27 Gmz2020 ve ben tesadüfen genesistenki sezin vurula gittim detaylı ultrason için bana bu hastanede detaylı ultrason yapılmıyor araştırma hastanesinde yapılıyor sadece dedi çok şaşırmıştım halbuki özel hastanelerin hepsinde detaylı ultrason var o kadın doktor yüzüne detaylı ultrason giremedim pişmanım ona gittiğim için bir daha gitmedim
Kadriye20 Gmz2020 30+6 oldum onceden genesis mahmut beye gidiyordum ama suan memorial yunus beye gidiyorum detayli ultrason haftalarimda genisise gittim ve detayli ultrason yaptirmak istiyorum dedim doktor ben zaten detayli bakiyorum dedi anlamadim bende yapildimi yapilmadi mi sukur bi sorun yok simdilik doktor iyi bi doktor zaten ama neden oyle dedi anlayamadim hala sanirim yapilmadi normal renkli ultrasondan bakti
Gmz2020 Esrayalciin Bir kere muayeneye gitsek bile ücretsiz mi acaba ve gittiğimiz gün detaylı ultrasona girebiliyor muyuz ki
Fatmadml Tgltkn memnun musunuz doktorunuzdan bende şehir diışında yaşıyorum doğumum diyarbakırda olacak dünya doğum Ömer beye gidiyordum kimse pek memnun değil o hastaneden genesise gitmeyi düşünüyorum
Gmz2020 Gezer27 Kaç haftaliksiniz ki detaylıya 18-28 hafta arası giriliyor diye biliyorum yanlış değilse 28 den sonra da girilse olur bence bişey olmaz
Pamukgelim Gezer27 aaaaa, biz de onun gebesiyiz, bize de ypk dedi diye tıp fakğltesine gittik, o da fiyaskoydu, şimdi canım sıkıldı, genesiste var mıymış detaylı, puf ya
Tgltkn Gmz2020 2020 ücreti 125 TL olmuş kurum indiriminiz varsa %20 uygulanıyor memnunum Fatma hanım dan güzel ilgileniyor tavsiye üzerine gittim bende.her gitmemde zaten ayrıntılı inceliyor beyni şurası eli şöyle böyle diye inceliyor zaten belki o yüzden ayrıntılı ultrason a gerek duymuyor olabilirler.hem renkli hem normal gösteriyor ultrasonda
Gezer27 Gmz2020 doktorumdan memnunum fakat herşey doktorla bitmiyor kadın doğum büyük bir hastane odalar çok yataklı bide çalışanlar felan ilgisiz diyorlar gidenler onlara göre demistim
Gezer27 Gmz2020 şuan 34+5 haftalığım 26 haftalikken gitmistim sezin vurala bana hastanede detaylı yapılmıyor demişti araştırma hastanesine git yaptır demişti
Gmz2020 Kadriye20 kaç dakika sürdü detaylı ultrason yarım saat falan sürüyor renkli ultrason kendi odasında mı genesisteki bütün doktorların odasında renkli var mı ki
Gezer27 Fatmadml bende hastane araştırmasındayim diyarbakır liceden gidecem dogumada az kaldı uygun maliyetli temiz bir hastane doktor inşallah bulabilirim
Kadriye20 Gmz2020 kendi odasinda bakmisti normal muane gibiydi 10 15 dk falan bakti ultrasondan aslinda cokta gerekli biseyin olmadigini soylemisti bana sadece renkli goruntu veriyorlar bizim isimize yarayan siyah beyaz goruntu ondan ölcuyoruz herseyi demisti baska doktoklarda var mi bilmiyorum ama suan gittigim doktor detayli ult. yaptirdin mi dedi bende anlattim ayni sekilde o da gecerli kendisi incelemistir dedi.ayrica bi ucret almamislardi bunun icin Gmz2020
Gezer27 Gmz2020 ben yaptırmadım canım doktor gerek duymuyorum demişti hemde hastanede yapılmıyor demişti ve haftam geçtiği için yaptıramadım