Nbl-scn Merhabalarr. Bugün fark ettim genital bölgemde kabarıklık ve morarma var. Araştırdım varismiş. Bu durumda olan var mı ? Ne yaptınız
Naz5558 Nbl-scn ben de varr iç Kısımda lavaboya gittiğimde zorlanıyorum ağrı oluyo zorlanma gibi 😢 çok tedirginim Doğumda bir şey olur diye . varis çorabı kullanıyorum. Hamileyken yapacak pek bir şeyde yok açıkçası
Busra5341 Nbl-scn bendede var ama icinde degil dudagin bir tarafinda dogumdan sonra kayboluyormus diyorlar cok hafif bir sislik benimki doktoruma bile soylemedim henuz hamileyken mudahalesi yokmus zaten genelde oluyormus canm
Guldenece_2525 Nbl-scn bugün bende farkettim canım peçeteye kan geldi baktım iki adet kırmızı mercimekten küçük morartı ve şişlik o esnada patladı galiba ne çok kanadı anlatamam durmuyor da kanı yeni geçti..
Nbl-scn Naz5558 bende henüz o boyutta ağrı yok ama olur herhalde :(( çatlağım yok diye sevinirken bu çıktı
Kvsrazz Nbl-scn benim ki artmadı çok şükür aynı büyüklükte aynı yerde duruyor umarım senin de öyle olur
Nbl-scn Hepimize geçmiş olsun o zaman ne yapalım bebişlerimizin zorluklarını çekmeye devam :) teşekkür ederim yorumlarınız için :*
Nevinnn Nbl-scn ay bende de var ama içinde değil tam gobegin bittiği yerde bikini bölgemin üst kısmında ve tam.onun yaninda ki ic bacak kisminda sişlik yok ama damarların rengi belli mor mor bide cok agri yapiyo su bi kac gündur 😔
Dondu_fdn Kızlar kesinlikle doktorunuza söyleyin 28.haftamda çıktı ortaya siğil şeklinde hpv virüsü normal doğumda bebeğe bulaşma riski varmış yeni öğrendim tedavisi zorunlu mercimek gibi kafası koptuğunda acayip kanıyor 😢
busraa_01 Nbl-scn Bende daha bugün farkettim çok üzüldüm ve ağrıda yapıyor çok canim yanıyor acaba böyle olup normal doğum yapan var mı