Happyprincess Hayırlı akşamlar . Kızlar ensemden gözlerime vuran bi baş ağrısı var. Öğlen 1 den bu yana ağrı var. Ara da kesilse de devam ediyo. Ilaç da alamıyorum ne yapsam iyi gelir var mı önerebileceğiniz birşeyler
Saadetozd Happyprincess geçenlerde benimde gözüme vuran bi baş ağrısı vardı tansiyonum yükselmişti sizde tansiyonunuza baktırın yüksek tansiyon sıkıntı hamilelikte biliyorsunuz ben bol sarımsaklı cacık tüketmiştim iyi gelmişti ama ihmal etmeyin gidin ölçtürün mutlaka
Gkhneminesn Happyprincess minoset ve parok icebilirsin canim emzirsende hamile olsanda bi yan etkisi yokmus bebege ama yok icmem dersen turk kahvesi kesin cozum ben ilac icmek istemedigim icin turk kahvesi icerdim gecirirdi
Happyprincess Saadetozd şimdi gittim geldim. Normalmiş tansiyon şekerime de baktılar o da normalmiş. Anlamadim 🤷♀️
Happyprincess 30ekim19 valla hamilelikte herşey zor. Ilaç içip kurtulcaz ama bebişime zarar diye içmiyorum .. Beynim uyuştu kaç saattir
30ekim19 Happyprincess bende aynı postu dün açtım herkes aynı ya havadan mı grip mi olcaz anlmdm 🤷🏻♀️
EbSa Maalesef benimde tuttumu bir kaç gün boyunca gitmiyor gözlerime kadar vuruyor sabah kalkıyorum var yatıyorum var en sonunda minoset içiyorum öyle geçiyor 🤷🏻♀️
Happyprincess Meftunbade ayyy doğru diyosun nasıl aklıma gelmedi. Annem çocukken yapardı gözlerim ağrıdığında hemen geçerdi. Allah razı olsun canım ne iyi dedin
Sun Happyprincess benim hergün kesintisiz ağrıyo tansiyon dan muhtemelen tuzlu ayran içiyorum eşim sürekli başıma boynuma masaj yapıyo geçmesede rahatlatıyo
Happyprincess Sun tuzlu ayran düşünce içilmiyo muydu🤔 Tansiyon tehlikeleymiş ölçtür bi istersen. Ben gittim normal dediler. Sanırım havalardan benimki