Eymensmom35 Kızlar bugun tuvaletimi yaparken makaktan kan geldi yırtılma çatlama veya hemoroid olabilir mi basına gelen varmı?
Gkhneminesn Eymensmom35 gebelikte hemoroid cok olan bisey canim ilk belirtiler kasinma kanama olarak goruluyor zaten ama tedavi olmani oneririm dpgumdan sonra cok cekersin
Zehra321 Eymensmom35 bende basur var.. her lavobamda kanıyor😒 çok zorlamayın. Kabız olmamaya çalısın. Allah korusun benim gibi dışarıya çıkar o et parçaları. Acısından delirirsiniz
Bugleminannesi Eymensmom35 bende 3. Ayında kabızlık yaşadım hatta acillik oldum. Makattan baya kan geldi vazelin falan sürdüm şükür geçti . Tuvaellette kendini fazla zorlama
Eymensmom35 Vrlkdr ayy çok berbat bişey ilk defa basıma geldi bide nerden geldiğini ayırt edemedim ilk etapta 😐
Eymensmom35 Gkhneminesn yarın gidicm doktorma bugun özele gittim ama tabi bişey yapılmadı rutin kadın doğumcu ilgilencek canm
Au-Krm23 Senin bu soyledigin yırtılma çatlama yada hemoroid'ten olabilir . Ama en dogrusu onlemini almak bastan ilerledikce bela gibi birsey oluyor insanın başına suan çekiyorum kendi adıma konusmak gerekirse ..😕
Au-Krm23 Eymensmom35 malesef iyilesmiyor üstüne süründürüyor diyebilirim 1 haftadır doktor doktor geziyorum denemediğim yöntem kalmadı acısı , stresi herseyi bir bir eziyet 😕
edaaedaa33 Au-Krm23 kantaron yagını pamuga dok oraya sur canım en azndn acısını alır sızlamaz bn oyle hafıfletyrm😔
edaaedaa33 Au-Krm23 amelıyt olanlar da cok zor toparlnyo ıyılesme surecı falan bn hc amelytlı aldrmk ıstmyrm hemoroidi ya yattgn yerden kalkamıysn
Au-Krm23 edaaedaa33 boylede aynısın ama işinde gercekten iyi olan bir doktor bulmak lazım bu konuda kiminde yine tekrarlama felan oluyor kiminde olmuyor hem vücuden hemde doktorla alakalı 😕