Sldmrt Gyno ferro sanol beni mahvetti bulantıdan öldüm resmen. Sadece decavite devam etsem demir hapı kullanmasam ne olur decavitte de demir var? Yada alternatif öneriniz var mı hanımlar 😞
Elif578 Sldmrt aç karınamı içiyorsunuz acaba çünkü doktorm bana aç karına içince sizin dediğiniz gibi etkiler yapabileceğini söyledi tok içersin demişti
Minigimvebiz Sldmrt beni de mahvetti doktorum tok kullanmami söyledi ama cesaret edemedim görünce bile o kokusu aklima geliyor 😳 sağlık ocağından vegaferon aldım onu kullanıyorum
Busraae Sldmrt canım o ilac benide mahvetti 1 kez kullandım dahada kullanmadım. Saglık ocagının verdigini kullanıyorum cok hafif onu tavsiye ederim. Demir ilacı kullanman gerekiyor ama benim kanım 12ydi o ilac mahvedince 1 ay bıraktım kanım 10a düştü 1 ayda. Bende saglık ocagındaki ne baslamıstım
Ozgelin Ben iki kez değiştim beni de mahvetti en son üçüncü olarak sidefer diye bi takviye verdi..toz bişi ağzna döküyosun kolalı jelibon tadında..o yan etki yapmadı çok şükür iyide geldi..biraz pahalı sadce takviye olduğu için..
Esrakocak Ferrum fort kullanıyorum ben demir ilacı olarak mide bulantısı yapmıyor onu kullanabilirsin
Sldmrt Busraae bana da sağlık ocağında hemşire verdi bi hap ama doktor bu yetersiz diye gyno ferro sanol yazdı
Belmaaa Sldmrt sağlık ocağının verdiği vegaferonu onaylamıştı doktorum ama aşırı baş ağrısı yaptığı için bıraktım