30ekim19 Gulcan_89 11+4 üz cinsiyetimiz belli olacak inş bklyrz 🥰mide bulantısıyla geçiyor senin nasıl?
Gulcan_89 30ekim19 mide bulantılarım hafifledi epey. Kasıklarımda çok sancı oluyor. Yüzüm kırmızı çok sivilcelendi 😊 iyiyim çok şükür
Elif-41 Nusya10 benim de öyle oldu rahat olun doktor kırmızı kahve olmadıpı sürece sıkıntı olmaz dedi ama yine de soktorunun haberi olsun progestqn verebilir🙂
Elif-41 ipekcim tam 12 haftan dolunca biter belki ben çok şükür erken atlattım tuzlu çubuk kraker atıştır bulantın olunca çok ta su içme tetikliyor bulantıyı az az sık sık yemeye dikkat et
ipekcim Elif-41 12 haftaligiz ama evimde agzimi burnumu kapatıp dolaşıyorum. Yemeklerden hic midem bulanmiyor ama kıyafetlerimden deterjanlardan evden midem bulanıyor cok zor istifra ediyorum
Berfin_kycn Gulcan_89 ben 11+6 yım😍bulantılar 11 ken azaldı şuann bitti çok şükür bulantılar bitti rahat edecm derken bel ağrısı başladı 😂😅anlayacağım şu ki beni çok yoracak bebiş
30ekim19 Berfin_kycn bende 11+4 üm belime bikaç gün ağrı geldi sonra kayboldu sizdede mi böyle başladı ?
30ekim19 Gulcan_89 ay benimde yüzüm öyle oldu bende ne deniyorum şimdi biliyo musun eşek sütü sabunu 🤭🤫inş faydası olur kapatıcı arada kullanırdım bayadır kullanmıyorum artık kapatamıyo çünki😂
Gulcan_89 30ekim19 ilk kez duydum onu nasıl bişey o😅 faydası olursa haber verde bende kullanayım. Ama zararı olur mu ki bebeğe. Hiç bişey kullanamıyorum ya zararı olursa diye
Berfin_kycn 30ekim19 evet ilk hafifti sonra baya ağır oldu korktum bile doktor normal dedi sonra yine hafifledi genelde çok ayakta olsam uzandığımda çok ağrır belim
Tukec Gulcan_89 11+1 olduk. Çok şükür iyi gidiyor. Cumartesi 11+5 te ikili test için doktora gideceğiz. En son 8 haftada gittim. Şimdi ultrasonda ellerini kollarını secebilir miyiz acaba çok heycanlıyım 😊😊
30ekim19 Gulcan_89 ben kullanıyorum yüzüme çok övdü herkes ama eşim kullandığımda yanıma geliyor tam öpecekken cidden eşşek felan yok içinde demi diyor diyorum yok canım adı öyle tek 😂😂 araştır sende fayda bulursun inşallah 💕
Elif-41 ipekcim kişiye göre farklılık gösteriyor demek görümcemde hamile o da kokulara duyarlı ben rahat geçirdim sanırım bu dönemi umarım geçer tez zamanda 😣