Ozl3434 Kızlar merhaba çok uzun süredir burun tıkanıklığı yaşıyorum bildiğiniz nefes alamaz durumdayım sprey sıkmamak icin kendimi zorluyorum ama bu sefer de ağzımdan aldığım nefes yetmiyor nefes nefese kalıyorum ne yapmam lazım acil yardım
Yagmuroyku Ozl3434 canım hamile kaldığımdan beri bende öyleyim 🥺aktardan nane yağı aldım her akşam burnuma sürüyorum iyi geliyor bi dene istersen tatlım 🙏😌
Ask_H Ozl3434 okyanus suyu kullanabilirsin canım bana da doktorum önerdi çok memnunum şimdi de gribim valla onsuz zor açılıyor burnum bende elimden geldiğince ilaç vs kullanmıorm
Eda1231 Bende hamile kaldığımdan beri öyleyim maalesef ve burun spreyi bağımlısı oldum. Allah yardımcımız olsun
cansuaydin Eda1231 aynı durumdayım. Bi doğurayım sonra cözücem inş bu işi😂 su an 40. Haftam bitiyor her sey o kadar zor ki benim için bi dr nrfes alamadan hiç çekemem 🤷♀️
Tubanasli Bende de aynı problem var maalesef 🤭 Özellikle geceleri çekilmez oluyor. Deniz suyu iyi geliyor canım öneririm 🤗
Ozl3434 Tubanasli evet tuzlu su okyanus suyu deniz suyu Malesef çok kısa rahatlatıyor sonra yine devam 😭
Eda1231 cansuaydin ne güzel doğumun bugün yarın sağlıcakla kavuş yavruna inşallah. Biz daha 20. Haftadayız bende doğumdan sonra çözmeyi düşünüyorum bu sorunu 😊
cerrah61 Ayyy aylardır çekiyorum benim de yapmadığım şey kalmadı burun spreyi de kullanmak fayda etmiyor en fazla 2 saat... Tuzlu su hele daha çok tıkıyor burnumu artık kanamaya başladı , bir çözüm bulamadık yaa🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Sher8 Kozlar odanız havasız kalıyor olabılır ben petegı açtım 3 tane sütlaç alımınyum kaselerını koyup kapattım her gece bakıyorum suları azaldıkça koyuyorum Bırde burun damarlarımnce olduğu için arada kanıyordu doktorum ılac verdı uyu gelıyor adı NASOMEN gece yatmadan damlatıyorum