esideger Kasıklarımda ağrı var 5 gündür bugün yeniden gittim. Progestan hap kullan dedi 1 ay boyunca, kullanan var mı aranızda? Yan etkileri var mı? Kanamam yok sadece ağrım var kasıklarımda
Shrsye esideger 12. Haftaya kadar kullandım ben progestani 1 hafta oldu birakili kaç haftalıksin ayrıca soğuktan da kasık ağrısı olur vede rahmin genişlediği için de ağrı oluyor bebek büyüyor ya ondan
Bugleminannesi esideger bende 21 haftaligim kasıklarımda ağrı var benimde günde 2 kez fitil şeklinde kullanıyorum.agizdan alınca yan etkisi oluyor alttan daha etkili
1dem esideger hafif lekelenme olmuştu doktor yazdı 1 tane içtim bidaha içmedim. Yan etkisi çok kötüydü baş dönmesi uyku yaptı bende. Lekelenme devam etmeyince içmedim
Shrsye Shrsye çok uyku yapıyor ve sersem gibi oluyorsun ama bünye alıştıkça bu belirtiler de azalıyor bir zarai yok yani düşük tehlikesi olan bütün kadinlara bu hap veriliyor genelde
esideger Shrsye 19 haftalığım bi anda oluştu. Bebeğim duruşundan da bu şekilde ağrı olabilir dedi. Dayanılcak gibi bi ağrı değildi. Rahimde kasılmalar oluyormuş bunu kullanmamı söyledi inşallah işe yarar🤲🏻
Shrsye Bugleminannesi benm doktorum agizdan alman daha iyi demişti daha çok faydasını gorursun demişti günde 3 kere kullanıyordum
__meczup__ 1dem içmenizi tavsiye ederim rahmin kendisiji toplaması için. Gece uyumadan önce içince sabaha kadar yan etkileri kesiliyor
Pinarb38_ esideger ilk hamileliğimde 9 ay kullandım şimdi de 18haftalık hamileyim 5 inci haftadan beri kullanıyorum
esideger Pinarb38_ peki şikayetleriniz nelerdi? İlk gebeliğim olduğu için çok huzursuzum acaba bebeğime bişey olur mu diye:( normalde de evhamlı bi insanım kötü düşüncelere ister istemez aklım gidiyor
Pinarb38_ esideger canım ben düşük yapıyordum sürekli 8 düşüğüm var ama progestan sayesinde tabi önce rabbim sayesinde düşük yapmadım Bi nevi kadınlık hormonu yüklüyor vücuda bu da bebeğin rahim duvarına daha sıkı tutunmasını sağlıyor gönül rahatlığıyla kullan derim
kitapkurdu Duamucizem 200lük. Benim de kanamam falan olmadı. Daha önce 1 düşüğüm olduğu için önlem amaçlı verdi doktorum
Simya esideger bendeki tek yan etkisi sersemlik ve uyku oldu. Çokta olumsuz etkilemiyor sabah kalkıyorm kahvaltımı yapıyorum ilacımı iiciyorm İşlerimi hallediyorm en son oturayım uzanayım derken Yykum geliyo gözlerimin kaymasndam anlıyorm zaten güzelde oluyo şekerleme gibi biraz uyuyorm 🙈🙈 akşam içtiğim hic etkilemiyo zaten uyumadan önce aldıgım icin anlamıyorm bile
Sumeyyekara esideger kaç mg hapın canım ? Bana 100 mg uyku bulantı sersemlik yapmıştı ilk kullandığımda. Şuan 34 haftaligim ve erken doğumu önlemek için fitil olarak kullanıyorum yan etki yapıyor diye 200 mg şuan ki. Doktoruna bir daniş yan etki yaparsa fitil olarak önerir belki öyle daha çok etkisi görülüyormuş bana doktorum demişti. Ve gördümde faydasını.
esideger Sumeyyekara bazıları fitil olarak yan etki daha çok demiş bazıları ağız yoluyla. Hangisi doğru olan acaba? Ya da kişiden kişiye değişkenlik gösteren bi durumda olabilir
Sumeyyekara esideger fitil olarak kullandiginda sadece akıntı fazlalığı var oda vucut gerektigini kadarini aliyor gersini disari birakiyor. Bilmiyorum ben cok faydasini gordum ama en iyisini doktorun bilir bence bi sor. Cok yan etkisini gorursen ben çok kötü olmuştum miğde bulantisindan yemek yiyemiyordum tabi bünyeden bünyeye değişiyor benim bunyem çok zayıftir ondan da olabilir.