HappyMom Bu konuda çok tecrübeliyim şu an 32+3 günlüğüm ve ben 5.5 ay küstüm kusmaktan 56 kilodan 49 kiloya düşmüştüm. Her yolu denedim (çubuk kraker,haşlanmış makarna,haşlanmış patates,leblebi ,yagsiz tost,hastanede takılan serumlar...) Ama hiçbiri ise yaramadi. Ama en sonunda ozel hastane de 3 gun 1000 ml lik serumlar takildi.Ve kusmaktan vücudumda su kalmamıştı. Bana doktor zofer diye bir ilaç verdi içinde 10 adet vardi fiyatı da 108 tl idi onu kullandım ve azaltma yapmaya başladı. Zaten kusma sorunu yaşayan biri hastaneye gittiğinde serum taktilarinda geçmesinin sebebide zofer olması çünkü serumda zofer ilacıni katıyorlar. Demem o ki benim gibi kusma sorunu yaşayanlar doktora gittiklerinde hamilesin kusman normal,hamile iken sakin ilaç kullanma bunun gibi sorularla karşılaşıyorsa sakin aldırış etmesin başka hastaneleri gitsinler emin olun birşeyler yemekle geçmiyor Ben ilk zofer sonra onun yan urunu olan ismini tam hatırlamıyorum devletin karsiladigi ilac ve en sonunda prilam kullandim ve 5.5 ay sonunda bebisimin ilk hareketimi hissetigim an kesildi .Bazi kişilerde bu kusma olayı çocuğu geçtik anneyi de kötü etkiliyor.Ama gecincede yemek yemenin ne guzel bir duygu oldugunu anliyorsun. Biraz uzun oldu kusura bakmayın belki benim gibi çok mide bulantisi çok olmuştur diye böyle açıklayıcı yazmak istedim.