Ngmsy Kraker yorumları gördüm paket gıdalar zararliyken 😊 benim tavsiyem yeşil elma anneler , bulantisiz gebelikler diliyorum😂
Tubau GzmELBL2020 ya zoferi bir arkqdasım da kullandı ama prospektüsünde hamilelere uygun değil tarzı bi uyarı vardı
Elizvedeniz Mjgntnrkl evet ben evimden felan tiksinmiştim eve girmemek için ağlıyordum uattığım yerden haraket etmemek için kalkmıyordum midem daha çok bulanıyordu ama 13-14 de tamamen geçiyor merak etme rahatlicaksın biraz daha sabret doktorundan mide bulantı hapı iste bana işe yaramadı ben damaryoluyla alıyordum bulantı ilacını umarım senin öyle olmaz
afsm GzmELBL2020 ilkinde 5 aya yakın kullandım sabahlArı çok zorda kalırsam akşamlarıda şu an 3.5 yaşında oğlum 7 aylık hamileyim şu An 4 aya kadarda bundA kullandım
Degisken Burcutmbl araştırdım . Dr a da sordum .yoksa bile bile zarar vermem çocuğuma. Yazdığım gibi az miktarda rendeleyip limon tarçın içiyorum .
iceprincess25 ozgeoz26 inş cnm inan geo zamanla 13+5 oldum bugün daha ilk defa balık yedim 12. Haftaya kdr sağlıklı besin değeri olan hiç 1 şey yemedim ne et ne balık herşey midemi bulandırıyordu artık yavastan iyi oluyorum arada 1 aklıma 1 şeyleri getirirsem öğürüyom o kdr koku duyum bile yavastan düzeldi çok şükür
ruzgarveannesi Elizvedeniz aynen arkadaslar benim de oyle oldu 14 te azaldi ve 15 te tamamen bitti darisi basiniza ♥️