Zeynep181 Hanımlar bnm bugun sağlık ocagı kontrolüm vardı 17+3 günlüğüz aşı olacak diye bakarken aç karnına kan tahlili yapılacakmış bnde aç değildim ve yarına kaldı ne için yapılacak bilen varsa bilgilendirebilir miii 😻😻😻🤔
YazCilegi Zeynep181 Doktorunuzun gebeliğinizin basında istediği rutin tahlilleri isteyecek. Bende kan vermeye diye gittim ertesi gün sabahtan gel dedi
1987gokce Zeynep181 aşı dediğiniz tetnozsa 20. Haftada ilk dozu. Tahlil ise ben tok karnına vermiştim kan.
CigdemKibar Zeynep181 kan değerlerine bakmak için canım 34 haftalığım haftaya tekrar kan vericem rutin olarak yapılıyor ona göre ilaç takviyesi yapılıyor ben Demir kullanıyorum d vitamini kullanıyorum mesela
YazCilegi Zeynep181 bende sizin gibi sadece aşı diye gitmiştim tahlilde yapıcaz dediler. Hatta kendi doktorunuza telefon edin diyin ki sağlık ocagında kan vericem görmek istediğiniz değerlerim var mı diyin. Benim doktorum kan vermişken şunları da yaptır madem tekrar bakalım diye istedikleri olmustu.
Adabahar Yanlış hatırlamıyorsam bana da oldu ama ben açtım 3tüp aldılar kan sayımı troid ve vitamin artı kan şekerine baktılar.. yani sağlık ocakları rutin kontrolleri yapıyor cnm
Zeynep181 CigdemKibar ya bişey sormak istiyorum çekinerek soruyorum vitamin d3 ve kan ilacı kullanıyorum afedersini büyük abdestim yeşilimsi normal mi🙈