ikiprensannesiiii Zeyk hahah aynen bende ara sıra içiyorum çok faydali😂 kaynanalar aslında doktor olmaliymis
Zeys Sinemin maden suyu günde 1şişe tavsiye ediyor doktor ve ebeler mineral açısından..benim bebeğim de erimedi henüz 31 haftalığız 😂😂
Simya Sinemin Cnm bu biraz yaşlı hurafesi 🙈 doktorlar bile öneriyor içip zarar gören duymadım sade maden suyunun içeriği oldukça güzel ve faydalı 😌
Ozgdnc Ay inanın öyle bir güldüm ki Allah'ta sizi guldursun 😂😂 Günde 3 sodaya kadar içebilirsiniz (sade maden suyu) bebeğinize ve size çok faydali, kaynananiza inat açın açın için 😂 rüyalarına girsin kadının
kaan Sinemin kayınvaliden çocuklarını midesinde büyütüp doğurdu galiba 😁😁 çok faydalı soda hamilelikte hele ki seviyorsan ne güzel her gün bir tane iç mutlaka
Alpase Sinemin günde bir veya iki defa tüketilebilir. Mineral açısından çok zengin olduğu için faydasi bile oluyor. Benim doktorum ic demişti
Eceveannesi Sinemin tövbe yarabbim ne cahilmis kaynanan kızma cnmda dogurcam ben az kaldı başından beri iciorum soda sana mantıklı geliomu bu soylenen