Dilaramelissa Nehirr88k gebelik öncesi bende folik asit kullandım hiç gecikmem olmadı bebiş olana kadar kaç gün geciktiniz?
Gigy Kişiden kişiye değişebilir ben de olmadı hiç , bi yerde okumuştum ilk defa kullanan birinde olmuş böyle durum ,gebelik olma durumu nedir belki de öyle bir şey olabilir ☺️test yaptınız mı
Nehirr88k Gigy hayır canm test yapmadım ama okadar negatif gördümki bu zamana kadar eminim bisey olmadığına ama heralde ondan diyorum tüp bebek tedavisine baslıycaktım bu ay ama neden böyle oldu anlamış degilim 😔
Nehirr88k Karadenizf bi gün daha bekliyim olmazsam test yapcam peki adet soktürücü soğan suyu yazıyo nette faydası olurmu
Nehirr88k Mehtapakgl anladım canm belkide alakasi yoktur bilemiyorum ilk defa kullandım bu ay doktor verdi tüp bebek oncesi hazırlık bide kan hapları hatta dedim bu ay daha düzenli olurum kan ilaci falanda kullaninca 🙂
Mehtapakgl Nehirr88k hiç sıkıntı etme nasıl olsa doktorunuz yumurta takibi yapacaktır. Olumlu sonuçlansın inşallah.
Dilaramelissa Nehirr88k Maşallah test yapın bende dört gün gecikmeyle öğrenmiştim direk çıkmıştı testte