Babyone Bu zamana kadr hıc renklıye gırmedım detaylım yapıldı ama renklıyede gırmek ıstyrm yardmcı olursanz
canimoglum53 Babyone camlica medipolde yapiliyor. Ben dogumu orda yaptim her muayenemde renkli fotograf veriyordu doktorum. Ekstra ucret yok muayene ucreti dahilinde canim
Seda_123 Babyone Cihan tıp merkezi muayene 85 di zam geldi mi bilmiyorum pendik kaynarcada hep renkli veriyor 😊Doktor cüneyt bey
Gunay_18 Babyone Pendik medipol de de var Dr canım hanım her gittiğimde yüzden renkli çekip veriyor 🥰🤗
aksu5334 Detaylı ultrason çekilirken renkli de gösteriyolar zaten detaylı ultrasonu 4 boyut görüntüyle bakılmıyo mu ben mi yanlış biliyorum
seymari Detaylı ultrason da zaten renkli de gösteriyo yani bende öyle oldu ben demeden doktorum göstermişti bize medicalpark pendik'te yaptırdım. 500 tl ödeme yapmıştım.
minikmelegim_ seymari zaten detayliyi yaptirmis bende yaptirdim. Yani renkli fotografimiz var, tekrar renkli gormek istedigimiz icin soruyoruz :) sadece normal muayenede yani.
seymari minikmelegim_ tamam anlaşıldı şimdi 🤭😊 ben her kontrole gittiğimde kızım lütfederse (eliyle hep suratını kapatıyor çünkü🤦♀️) yüzünü renkli gösteriyor, her doktor yapmıyor sanırım siz istediğinize göre.
kubrauzn minikmelegim_ çamlıca medipol zeynep hanıma 100 tl ben normalde devlette takip oluyorum sadece renkli fotografı olsn istiyorun dedim sagolsn gösterdi 4 tanede resim verdi