Ebecik Kızlar şoka gittim deeped almaya sadece büyük beden 42/50 arası vardı .sizler ne aldınız .benim bedenim normalde 38 40 ti gebelik öncesi ama iç çamaşırlarımı artık hep large beden alıyorum. Akşam o deeped bana olur mu
matruskaa Ebecik canım ben burda kullananlara sormustum normal bedeninden zaten büyük oluyormus bence kendi bedenin al yine şok marketlerde var mı ben internetten almayı düşünüyordum
Kdrfts Ebecik o zaman en buyuk olanini al canim cunku daha kilo alcaksin rahat olmasi acisindan buyuk olsa daha iyi olur
Ebecik OlgaArslan evet canım kullan at .çok güzel tavsiye ettiler bügunnbaktım ama en büyükleri kalmış
OlgaArslan Ebecik canım kilon ne bilmiyorum ama şu şekilde yardımcı olursam sevinirim. Ben yeni doğum yaptım canpet kilot kullandım ve 80 kiloyla doğuma girdim M beden kullandım ve doğumdan sonra 70 kiloydum.
Ebecik OlgaArslan burada kalmamış ama başka şoka bakarım l beden var sadece .ben 57 ile hamile kaldım 32.haftam 70 kiloyum şuan
Nebis Bunlarin dikisleri cabuk iyilestirmedigini soyluyorlar kararsiz kaldim alinmali? Yoksa lohusa pedi mi alinmali?
OlgaArslan Nebis ben sezaryen oldum kilot bez kullandım 2 gün sadece üstüne gelmicek şekilde katlıyodum hiç sıkıntı yaşamadım canım
Nebis gecmis olsun gozunuz aydin... acaba normal dogumsa da skinti olmaz mi? Insallah olmaz tam karar veremedim daha eeken ama arastirmak iyi oluyor tabiki....