busraunlu 35 haftalık hamileyim bebeğim şu an 2kg200 gr sizce kilosu normal mi kilo alır mi 5 hafta da yoksa.zayif bir bebeğim mi olur
Aysegul1212ae busraunlu bende o haftalar 2 kilo 124 gramdi simdi 37+3 olduk 36 haftada 2 kilo 650 gram demisti
Gzd_ busraunlu ultrasonda söylenen kilonun yüzde yüz doğruluğu olmuyor maalesef 500 grama kadar az yada çok değişiyor mutlaka ayrıca genetik yapıda önemli belki size belki de minyon tipli bir bebek olabilir gelişimi iyiyse normal bence
busraunlu Aysegul1212ae eşim çok sıkıntı yaptı çok canımı sıkıyor bu konu da çocuğa kilo aldır kilo aldır diye. Korkuyorm fazla.kilo almayacak diye:(
Aysegul1212ae busraunlu alir cnm niye almasin portakal muz ceviz bu tür beslen hemen alir arti 36 haftada gelisimi bitiyor hep kilo almaya basliyor
Emineyavuz_53 busraunlu sabahları tahin pekmez yumurta ceviz .. ara öğünlerde mutlaka meyve .. akşam yatarken de nesquik toz süt ile yada tane olanlardan . Benim bebeğim şu an 35 +3 34 haftalıkken gittim 2900 dü 🧿 Bence uygulayın cidden işe yarıyor
Gzd_ busraunlu olabilir kilolu bebek sağlıklı diye bir şey yok hatta fazla kilolu bebekler solunum sıkıntısı ile doğuyor gelişimi iyiyse kafana çok takma sağlıklı beslenmene devam et
busraunlu Aysegul1212ae Insllh canım. Dikkat ediyorum her sabah süt iciorm meyve yiorm bal ceviz . Başka neler kilo aldırır peki bebeğe yemek olarak . ?
busraunlu 2kezanne kendim yapiliyim şu an 85 kiloyum ama çocuğum zayıf . Her şey de yiorm et balık fasulye nohut. Ama anlamadım neden zayıf.
Aysegul1212ae busraunlu vala ben herseyi yiyorum ona ragmen 36 hafta 2 kilo 600 gram dedi belkide 38 haftaya kadar alir
2kezanne busraunlu hergün mutlaka muz kasar süt iç alır kilo birde süte Cicibebe biskuvi koy iç oda kilo aldiriyor😊
Naghn busraunlu kızım 35 de 2400 dü 39+6 da 3700 doğdu son haftalar hızlanıyor genelde kilo almaları ama önemli olan kilolu olması değil tabi ki sağlıklı doğması doğduktan sonra da alır kiloyu
nursan1 Naghn ya benim bebeğim 34. Haftada 2.400 dü 🥺sizinki gibi 39. Haftalarda bu kadar kilolu mu olur😔normal doğumdan çokkk korkuyorum bebeğimde kilolu olursa çok zorlanır yapamam diye korkuyorjm😒
nursan1 Emineyavuz_53 34. Haftada 2.900 fazla değil mi? Yani korkmuyor musunuz ya çok kilolu olursada normal doğum zor olursa diye? Benim bebeğim 34. Haftada 2.400 dü 6 haftada 3 ü geçer normal doğumda çok zorlanırım diye korkuyorum
Dream_miraclee Emineyavuz_53 bende 29haftada 1548 gramdı sizce normal mi? Zayıf mı? Kaç kilo doğar tahmini?
mavipapatya busraunlu şu an yapılı olman önemli değil. Sen kaç gr doğdun veya eşin kaç gr doğdu? Bebeğin zayıfsa bazen genetik faktörlere bağlıyorlar. Eşimde bende zayıf doğmuşuz yani bebekte zayıf gidiyor napalım ne yesem boş almıyor🤷♀️🤣
Muneweralp busraunlu valla 33+2 de gittim 2 kiloydu ona bile doktorum çok normal dedi bana öyle dediyse seninki çok daha normal