Gulsumaydgn Hanımlar 10 dk da bir sancım geliyor belden 5 dk da bir de geldiği oluyor düzenli iki gün önce nişan geldi şuan suyum gelmedi hastaneye gitmelimiyim
Limonlusu Gulsumaydgn olabildiğince evde çekmeye çalış canım. Duşa gir beline sıcak su tut rahatlatır seni. Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻😊 darısı başımıza inşallah
Mervebuglemsura Gulsumaydgn suyunun gelmesini bekleme.. İlla su gelecek diye bisey yok.. Sancılarını duzenliymis.yapilacaklari zaten yapmışsın.. . 5 dk da bir geliyorsa sanciv doktorunla irtibata geç.
Gulsumaydgn Limonlusu Amin Allah razı olsun duşa girdim merdiven çıktım squat yapamıyorum artık sancı daha da vuruyor yaptığım zaman hurma da yedim suyu beklemelimiyim
Balimm @Gulsumaydgn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftaliksinz acaba bide bsy soracam bu belden giren ağrı nasıl tarif edeblrmsnz gidip gelen bi sinirsel ağrı mi yoksa adet sancisi gbi mi 3 gündr bende belé vuran sinirsel bi ağrı var gidip geliyor korkuyorum
Gulsumaydgn Balimm Amin Allah razı olsun 38+3 ün belden kasığa vuran ağrı dayanılcak gibi değil keskin 30 saniyeli ya da bir dk sürüyor çok acı veriyor
Dlk3 Gulsumaydgn Herkesi suyu gelmeyebilir gelmeyenlerin suyunu patlatıyorlar düzenli ağrıların geliyorsa git bence hastahaneye
Adige09 Benim annemin iki doğumunda da suyu gelmemis hemen hastaneye de gitmemiş zaten biraz evde cekmek iyiymis galiba daha rahat olur hem insan kendi evinde psikolojik olarak
Limonlusu Gulsumaydgn hayırlı olsun canım 😊 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🏻😊 kaç cm di açılman hastaneye gittiğinde?