Misssimsek ebebegm bende çok hevesliyim aslında 5 yıldır bekliyorum bu bebeği ama daha çok küçük karnım 13 hafta ligim 🙈 biraz daha büyüsün de inşallah elbise tayt pantolon hepsinden alicam 😂👍
Arzuarzu Bende kapalıyım, slopet giyiyorum kot ve kadife bir tane tayt aldım beli lastikli onu evde giyiyorum pantolonlar hariç herşeyimi giyiyorum şuan
ebebegm Arzuarzu normalde çok dar giymediğim için bende giyiyordum şimdiye kadar ama pantolon lar dar gelmeye başladı aslında hamile pantolonlarıda düşüo nasılsa 😅
Damla123- ebebegm ya bende şuan 18+3 ama 27 de falan başlamak istiyorum Allah o günleri nasip ederse geç mi kalmış oluyorum
Ceylane ebebegm bahcivani bende seviyorum ama kapali oldugum icin giymeye çekindim biraz😁 ben 3 pantolon aldım sadece siyah beyaz ve kot olarak 2 tanede gomlek tunik aldim onuda begendigim icin. evde olan tuniklerim hala oluyo bana o yüzden baska bisey almadim.38+4 haftaligim.4 aylıkken pantolonlarimi aldım evdekiler oluyodu ama göbek kısmından rahatsızlık verdigi icin 4.aydan itibaren hamilelik pantolonlari giymeye basladim.
Zeyk Pineapple haha evde eşimin dolabı kullanıyorum bende. 2 hamile taytı aldım. Kendi salaş kazaklarimla onları giyiyorum.
Zezemeze 28 haftalık hamileyim, hiçbir şey almadım hamileliğe özel. Kendi kıyafetlerimi giyiyorum hala.
Smraozn12 ebebegm 34haftalık hamileyim tek pantolon aldm hamilelik olarak kot ve keten türü olmak uzere 4tane ki herzaman giymiyorum onlarıda genelde esofman takılıyorum hamile kalmadan önceki kıyafetlerim kzaklarım esofmanlarm fln oluyo zaten. normal bikaç tane de bol kazaklar aldm okadar
Mekamu Hamile kalmadan hemen önce kilo verdim diye tüm dolabımı değiştirmiştim. 20. Haftadan beri de rahat etmek için hep hamile pantolonları aldım onları giyiyorum. Üzerime de bir beden büyük şeyler aldım bazen onları bazen eskilerini giyiyorum.