beyzanur06 Selda1w beeeennn 😀😀 hep icime dogan erkekdi devlette ozelde 13. haftamda kıza benziyor dedi daha sonra ozelde %99 erkek dedi dünde ayrıntılı ultrasona devlete gittim oda erkek dedi benden tavsiye alısveris yapmayın hemen kız dediler diye sonradan degisiyor
Simgeaby Selda1w canım banada 12 haftalıkken hep kız dediler haftlardır bugun 18 haftalık oldum gittim ve erkek dediler yanılma çok yüksek ve ben odasına kdar herseyi pembe hazırlamıştım aman dikkat edin iyice emin olun ben şahsen şoku atamıyorum hala üstümden
SezginEbruVural Selda1w ben 16. Haftalıkken özelde %90 kız dendi şuan 19 haftalığım ve dün %100 erkek dendi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum canım 😇☺💕🤗
belizdoruk Selda1w ben canim 11+6 da %51 kiz dedi doktor ama hic kiz hissetmiyorum cuma 16 haftalik olmaz ogrencem
Selda1w Selda1w beyzanur06 bi kızım var hamilelik çok farkli kızım diye seviyorum geri içim oğlum diyorum
Sisi Aynen 11 haftalik dun kemik yapisi yuzde 90 kiz ama yanilma var dedi ben dahil herkesin icine erkek doguyor ama hep erkek gibi geliyor 😂
SemraBayraktarAkbas Canım zaten 12 haftalıkken yanılma payları çok yüksek banada 12 haftalıkken kız dedi iki farklı doktorda aynı gün içinde 14 haftalıkken gittiğimde erkek olduğunu öğrendim
Aysen12 SemraBayraktarAkbas oz3l 12h kiz gibi gördüm 14 haftada devlete gittim daha küçük dedi ama bana erkek gibi geliyor kızımda hamilelik farkliydi
Dlktpl 13 haftanın ıcınde gıdıcem haftaya cuma bırsey soylermı tahmını bılmıyorum cok merak edıyorum ıcıme hep koz dogdu ruyamda bıle gordum hayırlısı saglıklı olsunlarda
flawles Benimde 12. Haftamda kız dendi sizin gibi erkek hissediyordum dün kontrolüm vardı 17 haftalık olmuştuk kız olduğu kesnleşti😊👩👧
Mihrababat Bnde 12+4 haftalığım kız gibi gözüküyo dedi bnimde içime erkek doğuyor ilerleyen haftalarda değişeckmi bkalm göricz😊
crash Simgeaby 16.hafta da dediler mi kız? Bacak arasını görmüşler miydi ? Ya şaka gibi benim 16 hafta büyük ihtimal kız diyince gittim aldım dün bi ton şey:/
Sedanur01 Simgeaby benim de 13+1 de yüzde 90 kız dediler amaa 18. Haftada tekrar kontrolüm var kesinlik kazanır sanırım.
MiyaseGnel Acaba hamilelikte kız ve erkek belırtıleri neler tabı kişiye göre değişiyordur da insan yine de merak edıyor sizin belirtiler nasıl kızlar ❤
tomurcukannesi MiyaseGnel valla belirtiler kişiden kişiye değişiyo kimisinin erkekte çok bulantısı oluyo kimisinin kızda. Kimisi kızda hiç hamilelik belirtisi çekmiyo kimisi erkekte😄 bence belirtyle anlaşılcak bişey değill
Simgeaby crash 16.haftadada gittim kız dediler ikili testtede kız dediler ama bugun bildiginz organınıda gördük baya cinsiyeti erkek hele ben odasına kdar pembe yaptım neyseki sağlıklı olsunlar ama yanılma payları yüksek oldugunuda anlamış olduk
crash Simgeaby öncesinde belki bacak arasını görmemişti diye demişti size öyle ? Gerçi meye göre kız dedilerse... ayrtınlı olan en mantıklısı sanırım 🤷🏼♀️
crash tomurcukannesi ben de belirtilere inanmıyorum yani bu anneyle ilgili bebekle değil tamamen anne bedeni.
crash SezginEbruVural haydaaa 🤦🏼♀️ Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre olsun. %90 demek bacak arasını görmek demek o pipi neredeymiş peki 🤷🏼♀️
betulkaya Bende 19 haftalıgım ama bir türlü göstermiyor kendini kac doktora gittik hepsi aynı dedi bebek kendini göstermiyor 😑😑😑😑