Ecmelbeyza Bus_ak18 ben de korku içindeyim şimdi yerleşme kanaması başlıklarını okuyordum 😅geldiğim aşamaya bakın Allahım yaa.
Ebaki Bus_ak18 bnm de adetim iki gün gecti cnm ama yumurtlamam 20. Günde oldu galiba asırı kasık agrım vardı o zamn yumurtlama testi kullanmıyorum o yuzden tam bilmiyorum yumurylayalı 10 gün oluyo yani test yapsam cıkar mı
vuslatim34 Bus_ak18 canım ovulasyon testiyle baktın mı.Hamilelik olunca yumurtlama gibi koyuluk oluyormuş.Öyle diyorlar
Bus_ak18 Ebaki bilmiyorum ki canım sanırım döllenmeyle alakalı kimi çıkar dio kimi erken. Benim gecikme yarın 5. Gün olacak sabah test yapcam inşallah vardır
Bus_ak18 vuslatim34 bugun onu denedim canım. 2. Çizgi var ama silikti hayal kırıklığı ama neticede lh testi gebelik değil die kendmi avuttum. Sabah yapcm testi bakalım
Ebaki Bus_ak18 kuzum bnm de yere egilp kalkarken sol kasıgıma sanki Bi şe batıyo öyle Bi sancı oluyo acıkıyorum sürekli karnım gurultuyo
anneadayi35 Bus_ak18 yumurtlama dönemi degilse silik bile çıksa hamilelik diye biliyorum ben Bi ara ovulasyona cok sarmıştım
Ecmelbeyza anneadayi35 yaa ama Ebru hanım var ya o youtube kanalında diyodu hatta sayfasında da bi örnek koymuş referansınız bu test olsun yazmış eğer ikisi koyuysa falan hamilelik olur diye ben de öyle öğrenmiştim .
Ecmelbeyza anneadayi35 yaa ama Ebru hanım var ya o youtube kanalında diyodu hatta sayfasında da bi örnek koymuş referansınız bu test olsun yazmış eğer ikisi koyuysa falan hamilelik olur diye ben de öyle öğrenmiştim .
Bus_ak18 anneadayi35 yok canım her kadında normal zamanda dahi lh homonu az miktarda da olsa salgılanırmıs. Zaten ovulsyona başladgmdan beri benim 2. Hep silikti