Bus_ak18 Cemrealya_ adet geçtikten sonra yap canım. Çünkü doktora da gitsen adet gecikmem varmı dicek. Silikde olsa varsa gebesindir bikaç gün daha bekle bence
Bus_ak18 Cemrealya_ imgyukle.com yaz googleye canım sonra resmi ekle yazar yükleyince link kopyala yazıyo ona tıkla buraya yapıştır
Ecmelbeyza Bus_ak18 tam şimdi başlıkla alakalı oldu benim durum 😅senin akıntıdan bende de oldu şimdi . Kahverengi sümüksü ama çok hafif kahve açık renk
Tgcearmn Bus_ak18 canım bence hemen bir test yapıp dr git ben 6+2 haftalık aynı şekilde pembe akıntım var tutunma kanaması dedi doktorum ama progestan verdi tutunabilsin diye. Ve yorulma bi 10 gün dinlen
Bus_ak18 Tgcearmn aynen canım zaten sürekli halsizlik var elim kolum kalkmıyo aşırı üşüyorum sürekli yatıyorum. Yarın test yapcam silik falan çıkarsada salı kan veririm. Tabi sabaha kalktıgımda kırmızı görmessem😑
Tgcearmn Cemrealya_ ikinci çizgi azda gözükse hamilesin bi çok arkadaşımada banada öyle oldu ama yinede kan vermelisin
Bus_ak18 Ecmelbeyza benimki kahverengi değil işte canım. Zaten kahverengi olsa ben ümidi keserim çünkü benim adet sökülecegi zaman kahverengi su gibi leke gelir. Ama benimki şuan sümüksü yapışkan değişik bişey😑
Ecmelbeyza Ya bu durumda devamı gelecek gibi oluyor böyle kasığa hepten bi ağrı saniyelerle giriyo 😏ben sanırım aranızdan ayrılıyorum veee Ocak ayı için yeniden kısmına transfer olacak gibiyim
mercidabik çiçeği burnunda hamile olarak yazayım. 30günde bir regl oluyordum. 24. günde hobi olarak ovulasyon testi yaptım. çift çizgi görünce şaştım. hemen hastaneye gidip kan testi yaptırdım ver bingooo reglye 6 gün kala bhcg 63 çıktı, hamileymişim.
Bus_ak18 Cemrealya_ kız alttakinde var iştee 🤗🤗 üstteki test laboquick sanırım ondada var ama alttaki hassas testmi.
Cemrealya_ Bus_ak18 erken gebelik testini dün yapmıştım diğerini bugün sabah yaptım ondan şaşırdım ben de bugünkü çok zor görünüyo hayırlısı bakalim
Ecmelbeyza Bus_ak18 evet evet benim de öyle bildiğin yapışkan sümüksü asla sıvı değil bulaşan bir şey değil yani bi kerecik oldu şimdi bi kasıklar çekiliyo gibi bide bacağıma vuruyo sen de de mi bacak ağrısı yaptı
Bus_ak18 Cemrealya_ anladım canım demekki çok erken daha.. erken gebelik testiyle var kesin hamilesin bence❤