ipekveannesi 04052016mh yok yok içini kurcalama yok yani bende olmadı biraz masaj yaptı hafifte bastırdı o kadar bazen fazla bilmemek daha iyi cidden resmen bende dahil happy mom anneleri doğum yaptırabilecek bilgi ve kapasiteye sahibiz çok araştırıyoruz 😂
Arslan04 ipekveannesi peki suyunuz gelmişmiydi o süreci nasıl geçirdiniz korkmadınız mı. Evde o sancıyı çekmek en guzeliymiş
ipekveannesi Arslan04 yok suyumu ebe patlattı doğum sancısı olup olduğunu anlamam biraz sürdü diyelim 🙄 aynen iyiki de evde beklemişim orda çığlık atan insanların sesini duyunca psikolojikmen çöküyor insan 😐
ipekveannesi Sunay10_ yok suyumu doğum sırasında ebe patlattı hiçbir şey yapmadım yalnızca biraz yürüdüm evin içinde kaynar suyla duş aldim ve bol bol dua ettim
Bulutcuk ipekveannesi dosyayı bana hiç vermedi ki nst ye giriyorum mesela kendileri saklıyorlar 🤷🏻♀️
ipekveannesi Bulutcuk aaa Nurdan Hanım en ufak şeye kadar hep bana verirdi dosya tuttururdu her muayenede mutlaka dosyanı getir derdi neden dosya yaptırmadı ki sana hatta ben bu dosyamı doğuma bile götürdüm
Bulutcuk ipekveannesi kendileri tutuyorlar sanırım artık ya da doktordan doktora fark ediyor olabilir canım bana ultrason çıktısı hariçi hiç bir şey vermedi🙁
ipekveannesi Bulutcuk doktordan doktora fark ediyor sanırım tüm tahlilleri ultrason nst hepsini dosyaya topluyodu benimkileri