TugbaLafci Elifahmetekin muz yeme canım muz şekeri yükseltiyo o yüzden doktorum bana yasakladı bebeğin kilosundan çok kemik gelişimi önemli dedi doktorum bu arada bol bol süt yoğurt peynir tüket
Elen Elifahmetekin şeker probleminiz yoksa yerli muzdan hergün 1 adet tuketmeniz süt icmeniz peynir ceviz tuketmeniz iyi.. kefir icebiliyorsaniz o da iyi.. herkesin şekeri olacak diye bisey yok annem seker hastasi bende seker yok hamilelikte de olmadi cok sukur🙏 süte bal katabilir ya da cok az tarcinla tatlandirabilirsiniz
Babymam Elifahmetekin bende aynı sorunu yaşıyorum bebeğim kilo almıyor ne yesem bende çok kilo almadım bilmiyorum ne yapacağımı
Elifahmetekin beyzanur06 kasari her kahvaltimda tuketiyorum muzda her gun yiorum ama süt icemiyorum o yuzden midir acaabba
Kubra_dmrr Yumurta süt yoğurt peynir ben peynir yiyemiyorum ama diğerleriyle arayı kapatıyorum bunun dışında c vitamini olan meyveler içinde lif bulunan şeyler baklagiller mercimek bulgur portakal elma ayva ceviz kuru üzüm badem bunlar çok faydalı
Esesli Kubra_dmrr ben hiç birini yiyemiyorum 😞 kahvaltı hele neredeyse hiç. Haftada yada iki haftada bir. Hep geçiştiriyorum vicdan azabı çekiyorum sonrada
Elen Elifahmetekin bebek zayif dediginde yazdiklarimi tüketmistim 2 haftada 500-600 gram kadar degisme oldu iyi demisti. Çay kahve tüketiminiz varsa bunlari asgari düzeyde tutmalisiniz ayrica😉
Elifahmetekin 26+4 iken 810 gr cikti galiba bir hafta geriden geliyor doktorum son adet tarihin dogrumu diye sordu