Yesimkso İmom kullanıyorum bende. Troidim yüksek çıkıyordu. Doktor içinde iyot olduğundan bunu tavsiye etti. O gün bugündür troidim normal çok şükür. Zaten troid ilacı kullanacak kadar yüksek de değildi de. Bu da dengede tutuyor sanırım
Guldenece_2525 Yesimkso bende troid hastasıyım imom kullanıyorum fakat galiba artık üretimi yok diye duydum.geçen ay eşime eczacı artık depolarda yok biz de var olanları hatırı geçen müşterilere veriyoruz demiş fiyatı da artmış 55 den 65 e çıkmış...35. Haftamdayım zaten elimdeki bitince almıycam artık.
bukleliana Guldenece_2525 evet. Kutu üzerinde 55 yazıyor ama 65e satıyorlar. Ben de imom kullanıyorum. Ankara'da yaşıyorum ve çok zor buldum. Depolarda da yok dediler.
bukleliana Guldenece_2525 aynen yaa. Başka bulmam gereken bi ilacı da bulamıyorum zaten. Kaşıntı için ilaç. O komple yok 😄😄
neviinn nefesimsiniz Regenesis max kullanıyorum ama her gün değil doktorum balık yiyormuşsun gibi düşün üç günde bir kullan o yüzden her gün kullanma dedi Aylardır bu şekildeyim gayet memnunum
Gizeem3535 nefesimsiniz imom kullanıyorum bir ara bırakmıştım mide bulantım falan yoktu şimdi yine başladım gene midemi alt üst edp bulandırmaya kusturmaya başladı