Merve-26 Ikbalper fotoğraf çekiminden memnun kaldınız mı ve genel olarak hastaneden.Bende sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum paket aldımda siz orda doğum yapmışsınız bilgilendirirseniz sevinirim😊
duygu_ozgenc Deletedmom0990 etimesgut devlette selver kübra akkaya gidiyorum ama orda ilk doğumu orda yapmıyolarmış yarında şehir hastanesine gidicem
ebruebruu Deletedmom0990 paket alirken askeri indirim diye birsey uygulamiyorlar herkez ne öduyorsa onu veriyorsunuz
Merve-26 Ikbalper öyle mi pardon geçen sene deyince yaptınız sandım, umarım memnun kaliriz doktorunuz kim bu arada
Ndm Bsratasan42 bana yeni yılda arttı dediler geçen hafta gttm bende canım bugünde kontrolüm var bakalım
Ndm Nurcan__ bende aynıyım canım.senle ya özele de gidiyordum ama gece gelirsem extra ücret istemesi canımı sıktı napicam bende bilmiyorum
Fdm Deletedmom0990 Fatma yazıcı yılmaz. 8 muayene testler doğum sadece ayrıntılı ve epidural ücretli.
Ikbalper Merve-26 inşallah canım☺️ Neredeyse 1 senedir gebeyiz ondan dedim 😂 İbrahim bey benim doktorum sizinki kim 🥰
Oznurcevik Deletedmom0990 lokman hekim ankara hastanesi sincan gidiyrm canım doğum paketi aldık mayista 4940 tl ye icinde her tetkik muayene var doktorum irade musagil çok da memnunum 👍