Gamze5461 Arkadaşlar bu haftalarda kaburga ağrısı çeken yasayan var mı acaba sağ kaburgam da inanılmaz bir ağrı var eğilip kalkarken nefes alırken bile batıyo
pyymamm Gamze5461 30. Haftama girdim su an bu aksamdan itibaren benimde sağ kaburgamda var 😞 bükmüşüm gibi iyice elleyincw belirgin agrısı var
Nfm Gamze5461 benim de cok agrim oluyordu kaburgamda. Sonralara dogru gecti. Sizinde cok sürmez inşallah
Tgb2310 Gamze5461 bende de var 19. Haftada başladı özellikle az hi yemeyi kaçırıyım şişeyim ağrıdan duramıyorm bir iki kere de yatış pozisyonumdan kaynaklı uykudan uyandırdı☹️
Handann Benimde 23. Haftam bi kaç haftadır çekiyorum o sağ kaburga ağrısını ve gece bacak ağrısını .kaburga ağrısını küçük seyehat yastığını koyup biraz azaltabiliyorum aklınızda bulunsun.
pyymamm Handann kaburgam benim önden ağrıyo sizin sırt sanırım ? Napsam fayda değil bide gögüs altımdab hemen karnım baslıyo arkama yaslanırsam sorun değil ama dik durursam batıyo gibi ağrıyo iyice 😔
Handann pyymamm yok sırt değil dediğiniz gibi göğüs altımdan sağ taraf yan yatınca çok ağrıyo oturunca ayakta olunca sorun yok