sise Deletedmom0990 ben sıkıntılı olduğum için büyük bir hastanede doğum yapmak istedim ama her ay özel bir hastanede de muayane oldum. Çünkü çok kısa muayane süresi çok yoğun ve her şey çok hızlı. Özgür Hoca varmış çok övülüyor ama randevu alması zor. Size tavsiyem hastaneye gidip sekreterlikten sıra alıp uygun doktora randevu almanız
duygusm Deletedmom0990 Medicana’da var. Benim için önemli bir kriterdi yrni doğan yoğun bakımı. Hastane seçimimde etkili oldu.
duygusm Deletedmom0990 Fiyatlarını bilemiyorum. Çalıştığım kurumun kendi sandığıyla karşıladığı hastanelerden bir tanesi.
Melikeklc Ben Liv hospital da doğum yaptım erken doğum oldu 29+4 te geldi kızım liv hospital da yeni doğan yoğun bakımı var doktorumuz ve hemşireler çok ilgili doğum paketi almıştım 8250 tl ye ama çok memnun kaldım tavsiye ederim
Kvsrkn Deletedmom0990 burada okuduğum hep öyleydi hastaneden çıkış yaparken ödeme yapınca detaylı fatura istemeyi düşünüyorum eşim uğraşmaz gerek duymaz ama iyi olursam ben istemeyi düşünüyorum