Esilaninannesi Sevdasoner16 ben doğum yaptım çok şükür bıraz zor bır surectı ama atlattık sımdı kızımla hasret gideriyoruz darısı sizlere onu görünce dedim iyiki doğdun hayatıma geldin 🙈😍
juliet Sevdasoner16 ben daha 22. Haftadayım ama 10 aydır hamile gibi hissediyorum kendimi sizin gibi olsa ne hissederdim acaba 😀
Sevdasoner16 Esilaninannesi yaaa ama çok güzel çok şükür 2 gundur senden haber bekliyorum evdemisin simdi ayy cok duygulandim suan 🙈
Esilaninannesi Sevdasoner16 uzun süren suni sancının ardından malesef hiç açılmam olmadı sezeryan oldum 14 ocak 00.13de doğdu bıdığım 48 saat hastanede kalıyorsun ya o yuzden daha yarın taburcuyuz darısı sizlere olsun bnım ılk bebegım ama çok guzel bır duyguymuş Allah herkese nasip etsin hepinizde hayırlı dogum hayırlı evlat diliyorum 😘😘
Sevdasoner16 Esilaninannesi ahh son 56 şafaklardayız biz benimde ilk bebegim Allah nasip ederse insallah sende sagsaglim evine gidersin rabbim kucagina nasip etti ya gerisi gelir canım uyuması emmesi nasıl bebeşimizin
Esilaninannesi Sevdasoner16 bu konuya hiç girmeyim yaşayınca göreceksiniz bide benim kızım erken doğum olduğu için hem kolik hemde hiçbir sebep yokken ağlama atağı geçiriyor o yüzden beni öldürdü iki günde ama yinede çok güzel sağlıklıca aldım ya kucağıma buda tadı tuzu oluyor artık 😂😂
Snygrl Son 60 gün var bizimde günler azaldikca bi heyecan bi duygusallık sormayın gitsin sürekli hayal etmeye başladım kızı mi hep rüyalar görüyorum sabirsizlik başladı artık dört gözle bekliyoruz
Anneolmak_ Sevdasoner16 Bugünleri çok arayacağız bence 😂 ben bazen gezmeye falan çıkınca kızlarla aklıma geliyor bebekli nasıl olacak diye sonra dönüp karnıma diyorum ki kızım az daha dur biraz daha gezeyim😂
Elifdmrylmz bizde de son 68 cok şükür ama bir haftadır zaman durmuş gibi yaa günler yıl oldu geçmiyoooo 🤷🏻😁