Evvrim Dudu2019 doğrudur eğer ilk aşamada doğru konumlandıramadıysan sonrasında yansımıstır ne kadar süre sonra oldu ?
Ozgesn Dudu2019 ilk 10 dakika da çıkan sonuçlar geçerli oluyor testlerde . Ertesi güne çıkan çizgiler geçersiz zaten yazıyor içinde ama insallah vardır diyelim mi 🎈
Dudu2019 Adetim geçmedi 5 tane test yaptm hepsinde silik cizgi bir taneside sabah gordum çöpe atacaktm baktm cıkmış. Cok enteresan bir durum yasıyorum 🤣🤣 6. Testide sabah yapacagm
Misssimsek Benim de öyle olmuştu canım 3 test yaptım 3 ude 5 6 saat sonra ikinci çizgiyi gösterdi ama kan verince negatifti. Moral bozmak istemem.ama umutlanip hayal kırıklığı yaşamak da çok zor . Inşallah gerçek pozitiftir bebeğin seninledir canim❤
Dudu2019 Misssimsek ben zaten inanmıyorum cnm ya var bir terslik çünkü belli ümitlenmek değilde 5 tane testte yanlışmı cikarr die sinirleniyorm allahm sağlık versin oğlum var 1 yaşına girecek ben sadece neden bu sekilde sonuc veriyor anlam veremedim. Hani 5 dakika sonrada ikinci cizgiyi gosteren test oldu ama silik 😁 hayırlısı allahm nasip ederse olur etmezsede vardr bir bildiği 🙏
Dudu2019 Ozgesn hayırlısı olsun artk kafam oldu ambel 🤣 6 tane testt ya hepside yanlis olurmu ki vallahi sıyıracağm ama son bi daha yapicam ondan sonrası nasip 😁