Nuraslanklc Asellinannesi ona güveniyorum da beni sezaryen olma ihtimali çok korkutuyor iyileşme süreci uzuyor diye
Asellinannesi Nuraslanklc tatlımm bebeklerımız saglıklı olsunda sezeryan normal elden bısey gelırmııı yanında sana bkıcak ilglencek bırı olduktan snra nedenn korkuypsunkii ya sezeryn olup epıdral gule oynaya gelenler var yani
Pamukprensss @Nuraslanklc Nuraslanklc canım sen eski kafalı insanları çok dinlemişsin kim dedi sana uzuyor diye şuanda tüm sezeryan olanlar akşamına kalkıp yürüyor ve ayrıca kişiden kişiye değişiyor normal doğum yapıp dikişi çok olup yataktan kalkamayanlarda oluyor yani ikisininde illaki zor yanları oluyor bu vücut yapısıyla ve kişilik yapısıyla alakalı kendini böyle kısıtlama tatlım akışına bırak ☺️
Tusubasa Nuraslanklc 35+1 olduk şuan itibariyle :) 1 cm acilmam vardi hemen müdahale edildi 37 ye kadar beklerse iyi dedi doktor ciğer geliştirici filan yapildi yatiyorum tuvalet harici kalkmiyorum hiç 😇
Nuraslanklc Tusubasa bi aceleci bıdık daha 🥰Rabbim zamanında kolay doğumlar nasip etsin inşallah bekler 2 haftacık daha
Mey Tusubasa müdahale olarak ne yaptılar, benim de 2 cm açılmam ve yumuşamam var, 34+6 yım. Ciğer geliştirici verdiler ama yaptırıp yaptırmamakta tereddüt ettim, size başka bir uygulama yaptılar mı geciktirmek için?
Maviss Nuraslanklc bak ben dogurdum. Biliyorum birde herkesin hamile olanlarin zaten 1 cm acilmalari var bunu bil onemli olan senin acilmayi tetikleyici hareketleri yapmaman eger yaparsan acilir bazi hareketler var doguma yakin yaparsan hem acilman cabuk olur hemde rahat doğum yaparsın ben normal yaptim inşallah simdide,kizimi normal dogurmayi istiyorum
Nuraslanklc Maviss 38+5 im sıcak suya giriyorum squat yapıyorum çömelerek yer sildim geçen bayağı papatya çayı tarçınlı su falanda içiyorum tabi açılmam varmı yokmu bilmiyorum 🙈
Tusubasa Nuraslanklc bende yatip kalkip dua ediyorumm Allahim günümüzü doldiralimmm diye 😍 amiinnn hepimiz sağlivakla almayı nasip etsin kucağimiza 🙏🙏
my-stery Nuraslanklc Evet biz de çok şaşırdık hem de ilk doğumuydu toplam 5 saatte falan doğurmuş oldu. Hatta hastanede epidural istedi ama 8 cm olunca artık çok geç dediler 😂 Kanalda olsa evde doğacaktı herhalde 😅😅
Nuraslanklc my-stery haha😂aynen iyi yetişmişsiniz yine de maşallah ama inşallah hepimizin öyle kolayca oluverir
Maviss Nuraslanklc yazindna yanlsi okumusum o zmaan kac haftaliksin bende yazindan dolayi acilma istemiyorsun sandimkanala girmesini istiyorsan emekle evdeki bebek donsun ve kana girisn ben oglumda tum evi girgirliyordum egilerek dort nala olur ya hani atcilik oynariz oyle
Nuraslanklc Asellinannesi yanımda olacak biri olmasından yana sıkıntım yokta pek kimseye ihtiyaç duymamak istiyorum 😕
Asellinannesi Nuraslanklc valla bn kyınvlddmlerde klıyorum uzun sre odadan cıkmıycam dgumdan snra yemegımı fln odamda yerım
Nuraslanklc Asellinannesi ya ben lohusa psikolojisinden korkuyorum değişik değişik şeyler kuruyorum kafamda kimse olmasın yanımda istiyorum falan bunları düşünmekten tadını çıkaramıyorum şimdi bile 😃garipp