Mey Tusubasa müdahale olarak ne yaptılar, benim de 2 cm açılmam ve yumuşamam var, 34+6 yım. Ciğer geliştirici verdiler ama yaptırıp yaptırmamakta tereddüt ettim, size başka bir uygulama yaptılar mı geciktirmek için?
Tusubasa Mey serum takıldı 3 tane hormon ilacı verdi doktor açılmaması için canim birde tansiyon ilacı vardı tansiyonum olmadiği halde oda bebek kasılmalarini engellemek için kasılmalar erken doğuma sebebiyet verdiği için. Ben yaptirdim 4 tane verdi 2 doz 2 doz şeklinde riske edemezdim küvez yoğun bakim dönemi çok sorunlu bir dönem Allah'im darda olanlarinda yardimcisi olsun o konuda 🙏 tevekkül ettim rabbime biraktim bence sende yaptir canim riske etme 🙏 bana otur dinlen hic bir iş yapma dedi sende dikkat et saglicakla zamaninda alalim kucağimiza bebeklerimizi insallah 😍🙏
Nuraslanklc Maviss bi ölçümü 38 çıktı sadece diğerleri hala 1 hafta geri ama doktor kilosu iyi dedi yine uğraşıncada olmuyor heralde
Maviss Adige09 rica ederim sormak istedigin birsey olursa sor suan ikinci bebegimin seker yuklemesini yapiyorum bende
Nuraslanklc Asellinannesi kız sancım 90 lara çıkıyor 5 dk da bir göründü nst de ben hafif ağrı hissediyorum sadece doktor tekrar nst istedi
Asellinannesi Nuraslanklc hadııı ya kız dgummu olucak yoksaaa merak edıyorun senı ya z dguma grersdn rabbım yardımcın olsun inşllhh
Maviss Nuraslanklc kilosu iyiyse sorun yok geri olmasi onemli degil adet tarihinle uyumlu mu benimde adet tarihime gore geride kuzum
Nuraslanklc Asellinannesi bilmiyorum valla bu nstden sonra alttan muayene edeceğim dedi ne çıkar bilmiyorum hiç haber veririm sana ben birşey olursa😬
Meralll59 Nuraslanklc bi arkadaşım 9 cm açılması vardı suni verdiler bebek kanala girmeyince ve kalp atışları yavaşlayınca sezeryana aldılar.İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hast.de oldu 3 sene önce.
Nuraslanklc Asellinannesi bu nst de de düzenli ama hafif sancı çıktı yalancı sancı heralde anlamadım valla
tuuubaaa01 Ben de bir hafta önce aynı sebepten normalden sezeryana dönüp doğum yaptım. Bebek yukardaydı kanala girmedi ama ebe yinede açıklık kontrolü yaptı demekki kanala girmesede açılma olabiliyor
EcrinveSelim Nuraslanklc ozmn görmedm canm snradan geldm ben on buck gbi bu arada hastaneye yatrldm ben