Hilalmhsn Nuraslanklc Belime sürekli bi ağrı var bebek.kendini çok topluyo birden alta baskı uyguluyo yarın kontrolüm var bakalm sancı ckckmi
Nuraslanklc Hilalmhsn sertleşme baskı falan oluyorsa gün içinde de çıkar muhtemelen bendede oluyor 37 den beri her geçen hafta sancı yüzdesi artıyor ama tabi ben hissetmiyorum
mathsmom Ben de Bugün 38+1 im kızlar 🤩 hiç mi hiç belirti yok 😅 Sabaha karşı hafif bel ağrısı oluyor o kadar bebeğim kafası aşağıda ama kanalda mı bilmiyorum birşey demedi doktorum
Blackcloud mavipapatya Bu gidişle herkes aynı gün doğuracak anlaşılan, baksana kimsenin bebeği doğmamış. 😂
Nuraslanklc ipekveannesi Amin inşallah 🤣vallahi bi anda doğurdun gittin ya ahah geçmiş olsun gözünüz aydınnn❤️
mavipapatya Blackcloud Burası doğum hikayeleri ile dolup taşar 🤣🤣 Bakalım ocak annesi olacağım inşallah ama 3 gun ileri olursa şubata sarkar doğum 🤷♀️ 😂
mavipapatya Nuraslanklc Bende de öyle gözüküyor ya. Herkes kaşık ağrısı bel ağrısı hissediyor uyuyamıyor felan. Ben maşallah sağıma soluma yastığı koyup deliksiz öğlene kadar yatıyorum 😂
Rukiyemus Nuraslanklc benim kanalda değildi 4 cm açıklık vardı canım hastaneye gitigimde doğumda kanala indi
mavipapatya Blackcloud İçerde rahatlar güvendeler 😂 Böyle bir dünyaya erken gelmek istemiyorum diyor zamanlarını iyice doldurmak istiyorlar minikler 🤷♀️🤣
Adige09 Maviss ahahahah atçılık 😂😂😂 ne oynardim babamla doğumdan sonra da oglumla oynariz artik bunu okuduğum iyi oldu tesekkurler bilgi icin
Maviss Adige09 rica ederim sormak istedigin birsey olursa sor suan ikinci bebegimin seker yuklemesini yapiyorum bende