Ahuzd Nuraslanklc benim 1cm açıklığım var fakat bebek yukarda ,kanalda değil henüz . 39 oldum tam ,38+3 de muayene oldum 1cm di. bugğn üst üste aralıklarla sancım ve bel ağrım oldu ilk kez.🤷🏽♀️
Fasulyeninannesiii Nuraslanklc mesela tanidigim 5 cm aciklikla girdi hastaneye ama bebek kanalda degildi sancilarla birlikte bi sure sonra girmis dogum aninda da girebiliyor yani 😊
KardelenKA Nuraslanklc bende çok merak ediyorum bunu 38+5 iz hiç bişey yok ne su ne sancı ne nişan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Seda_123 Nuraslanklc Bilgim yok ama 37+5 te 1 cm açılma vardı en son doktor basını iyice dayamış demişti
Nuraslanklc Ahuzd açılma rahmin ucunda başlıyor dimi doğal olarak bebeğin kanala girmesi sanırım doğumda etkili
Ahuzd Nuraslanklc ragim ağzında başlıyor yani vajinanın dönü rahim ağzının başı. dün gece çok samcılandım saat başı geldi , hatta ilki çok şiddetliydi gözüm açık rüya görmüşüm düşün 😊 atlatılmayacak bişi değildi .
Hiranurecrin Fasulyeninannesiii Belki aynı soru olucak ama soriyim yinede udnsmsm😂Peki göbek aşaği inmeden bebek kanala girer mi🤣🤣🥰
Nuraslanklc KardelenKA benim sancılarım 37 de başladı ama artmıyor süresi kısalmıyor düzene girmedi bi türlü 🥺 doktor Pazartesi yatırırsa falan diye aklımda kalanları sorayımda öğreneyim diye uğraşıyorum
Nuraslanklc Seda_123 olabiliyormuş yaşayanlar varmış🥰 senin bebiş kanala da girecek demekki benimki kaburgalarımı çok sevdi😂
Deniz_Efe Ben 36+3 bu gün acile gittim bebek doğum kanalına girmiş çatıma baktı parmak ucu kadar bu haftada olması gerektiği kadar açılman var dedi anlamadım her an gelebilir dedi
58Vildan Oluyor benim 10 cm acilmada hala bebek kanala inmemisti ebe düzeltti öyle indi bebeğin kafası tam kanala doğru değilmiş takılmış 😁😁
gzm_42 Nuraslanklc 6 cm acikligim vardi ama kanala girmemisti bebegim ve kakasi ypinca sezeryan istedim 6 cm acikla sezeryan oldum
Nuraslanklc gzm_42 40 haftayı doldurmuştu yani neyseki sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza aldıysanız ne mutlu 🥰
Nuraslanklc Asellinannesi ya korkuyla karışık tuhaf hallerdeyim 😃sen nasılsın yokmu hala sancı falan gittin bugün doktora?
Asellinannesi Nuraslanklc hayrdır ne korkusu tatlımm evet gttımm ya eger salı gunune acılmam olursa 1 cm vardı daha fazla olursa salı günü doğum yapıcam inşllh suni sancı ile hıç sancım yok