Senarslanceliktas 12 haftalık olduk haftaya cinsiyeti için gidecez inşallah 12.haftada öğrenen var mı
minikgunesim Senarslanceliktas 12+2 de öğrendim İkili testte söylemişti doktor 15+0 da tekrar gideceğim değişir diye 3 gün sonra falan 😬
ozgetunc Senarslanceliktas evet bende oğlumu tam 12 haftalık iken öğrendim yanılmadı doktorum sonra 16 da kesinleşti😊
Zemine11 Senarslanceliktas biz öğrenmiştik canım özel bi hastaneydi ama bi de pozisyon olarak bebeğin göstermesi de önemli
Sweetblonde88 Senarslanceliktas 2 oğlumu da 12. Haftada ögrendim. İyi bir doktor iyi bir cihaz net olarak söylüyorlar.
Goncaozgur Ben de 12. Haftada öğrendim. Yanılabilirim dedi ama sonra değişirse diye öyle diyorlar. Erkek benimki, zaten sonra değişme ihtimali düşük.
__meczup__ Bana 12 . Haftamda kız dedi ama yanılma payı çok yüksekmiş özel doktorum 18. Haftada gidicem bi daha o zaman kesinleşir artık ama bn zaten merak da etmiyorum hiç nedense
Prenses001 loya-milya hangi hastane hangi doktor o acaba valla ilden ile hastaneden hastahaneye de değişiyor gerçekten
loya-milya Prenses001 şişli eğitim araştırma hastanesinde meltem tekellioglu cok iyi bir doktor nayif cok samimi kendisi
Betulsna Senarslanceliktas Geçen hafta 12+1 de kız dedi doktorum ama emin değilim cinsiyet için henüz çok erken dedi. Çarşamba tekrar gidicem 13+2 olmuş oluyorum bakalım değişiklik var mı 😊