Bernagurses Kizlar 74 kilodayim 12 haftalik hamileyim. Kilo almadim ama karnim 6 aylik gibi cikti. Gaz falan mi ödem olur mu simdiden
1PrensAnnesiii Gazdır canım benimde öyleydi ve şuan kocaman bir göbüşüm var 21.haftadan sonra birden çıkıyor zaten bebişler kilo aldıkca göbek büyüyor😍
zlemAtAcar Bernagurses bebeği kastetmedim Can'ım. Şişlikle ilgili en sağlıklı torunu doktor yapar. Bu yüzden Dediö sordum öu diye.. Bence sor büyük ihtimalle hamilelikten dolayı bir sindirim problemi ya da faz olabilir
1PrensAnnesiii Bernagurses o gaz hiç gitmiyor maalesef canım karnın büyüsede hep bir şişkinlik oluyor😊
Gencanne01 Bernagurses ılk 4 ay kılo almaman normal bende 4 ay bıttı sadece 1 koli almışım mesela bence gaz dır çünkü kabızlık ve gaz çok oluyor
Bernagurses Gencanne01 kabizlik yok ama gaz demekki olsun bakalim. Zaten kiloluyum bide kilo alirsam 100 kiloyla girerim doguma 😀
Lonelinesss Bernagurses valla aynı ya benimde öyle neden acaba eşimde diyor ki senin kızın olucak heryerin şişmiş diyo 4 + 1 yeri çok rahat geniş geniş dünyaya gelecek 😂😂😂😂