MerveMen Kaşıntıdan duramıyorum. Ne yaptıysam geçmedi. Kaşıntı jeli, sirke, bebek yağı, nemlendirici hiçbiri geçirmedi. Öner’iniz var mı?
Gulbebek MerveMen Doktoruna görün vajinadaysa mantar olabiliyor veya enfeksiyon belirtisi. Hiçbir şey de sürme o bölgeye
Gulbebek MerveMen anladım, o zaman muhtemelen çatlak olacak. Benim de alt karın kısmı kaşınıyor çok ama ellemiyorum zaten çatlağım var daha da kaşırsam felaket olur
MerveMen Gulbebek 33 haftada hiçbir şekilde çatlak oluşmadı ara ara hep oldu bu kaşıntı ama şimdi geçiremiyorum
Gulbebek MerveMen son bir haftada bile olabiliyor dikkat edin bende hiç yoktu bir gecede oldu ne olduysa sabah bir uyandım kupkırmızı çatlamışım şok geçirdim. Nemlendirici losyon iyi gelenilir
Aleyna42 MerveMen benimde kaşıntım vardı geçiremedim 2 hafta boyunca zemzem sirkeli su tuzlu su vs. En son cildiyeye gittim ve bi hap verdi bir tane attım çok hafifletti ama doktorum çok gerekmedikçe kullanma dedi
Elif_sahra60 MerveMen bende de olmuştu doktorum hızlıca kan tahlili istedi karaciğer enzimleriyle alakalı olabilir demişti çok şükür temiz çıktı. Hamilelik te kaşıntı atlanmaması gereken bir durum demişti doktorunuza bu konuyu mutlaka acın konuşun. Geçmiş olsun
MerveMen Elif_sahra60 daha önceki kaşıntımda kan istedi temiz çıkmıştı fenistil jel verdi sürüyorum şimdi ama nafile 😭
Tuba-25 MerveMen kasınıyor ama çatlamıyorsanız hemen karaciger enzimlerinizi ölçtürün benimde 33.haftada göbek ile basladı sonra tüm vücuduma yayıldı. Gebelik kolestazı cıktı. İlaç kullanıyorum. Erken dogum olabşlir genelde. Hemen doktorunuza danısın. Yoksa bile içini rahat eder