kevserinannesi Kızlar ankara kahramankazan da oturuyorum eşimle kan uyuşmazlıgımız var burdaki doktorum ankara ya yönlendirdi son muaynem için şehir hastanesinde memnun oldugunuz iyi bir doktor var mı
AATozarr kevserinannesi Necati hançerlioğulları kesinlikle tavsiye ederim ki,o zaten sizi perinatoloğa yönlendirecektir
akrky kevserinannesi merhabalar bir kaç doktor ismi yazacağım size alternatif olması için 😊 ulaş çali, necati hancerliogullari,fatma salih gamze yılmaz, tuba memur detaylı ilgileniyorlar gerçekten hepsi de çok iyi doktorlar
Maviss kevserinannesi dr sami ulus var bildiğim orda gecen sene dogum yaptım bir kac arkadasim var senin gibi canim iyi doktorlar
kevserinannesi AATozarr necati beyi çok duydum bu hafta gitmem gerekiyor bu hafta randevusu dolu maleaef
kevserinannesi akrky ulaş bey için varmış en erken randevu ama ekibi ilgileniyomuş sanırım siz gittiginiz de kendi mi ilgilenmişti
AATozarr kevserinannesi Evet şimdi baktım 27 si açık görünüyor pazartesi erken gitme ihtimalin varsa poliklinikte olacak , maalesef diğer hocalar da genellikle ekibi bulunuyor ama Necati hoca hep kendi ilgileniyor
akrky kevserinannesi kendi ilgileniyor ekibi diye bir şey yok her hafta asistanlar ve hemşireler yer değiştiriyorlar zaten 😊
Elifelif1 kevserinannesi siz garanti olsun randevu alıp gidin ama sabah erken gidip normalden necati beye sıra almayı bi sorun sekreterlikten sıra verirlerse ulaş beyin randevuyu iptal ettirirsiniz