Hilaluur01 Zeren keske tamamen geçirecek birşey olsa ya valla öyle kötüyüm ki öyle kötü hissediyorum ki neyse diyorum evladım iyi olsun da gerisi mühim degil
Babyakd Haftadayım kantoron yağı, hindistan cevizi yağı, bebe yağı, shea yağı kullandım düzenli bu haftaya kadar ancak bir günde 3 4 tane kırmızı çatlağım oldu 😔 şimdi bio oil de ekledim bu yağlara hepsini gün içinde kuruluk hissettikçe uygulamaya çalışıyorum. Doğumdan sonra hametan Bepanthol ve madecassol karışımını çatlaklara uygula biraz görünümü azaltıyor dedi bir doğum yapan tanıdığım, deneyeceğim bunu deneyen var mı acaba 🤕
Bahar33 32 haftalığım çatlağım olmadı henüz,herhangi bir krem kullanmıyorum genetik olduğunu düşünüyorum çatlak işinin e sonuçta manken de değilim çatlarsam da çatlarım yazın yine giyerim bikini mayomu en nihayetinde vücudumla para kazanmıyorum 😬😬
Saraalp Hilaluur01 aksatmadan kullandım, Doğum sonrası göbeğimde kalmadı 2 haftada gitti, ona rağmen olursa bilemiyorum
Tuba_ Hilaluur01 ah kuzum ahh bende 30+3 günlük hamileyim göbeğimin kenarları catladı artı bacakları komple catladı bacaklarımı görünce cok üzülmüştüm göbek olsa o kadar üzülmezdim heralde herşeyi kullandım kullanmayada devam ediyorum catlayacagımız varsa catlıyoruz ama en önemlisi yavrularımızı sağsağlım kucagımıza alalım🥰
Sumeyyekara Hilaluur01 33+1 im karnimin altinda az bisey catlama var ben surekli zeytinyagi sürüyorum umarım daha çatlamaz 😔
gezentianne Hilaluur01 Kantaron yağı ve Frei Öl yağ kullandım hiç çatlağım yok 35'e geldim inşallah son haftalarda da olmaz. ama çok kilo almadm 7 🤷🏻♀️ zeytinbahcesinden.com sarı kantaron yağı sipariş edebilirsinz bebeklerde pişik önleyici olarak da kullanılıyor en doğalından
Saadetozd Hilaluur01 fre öil diye bi yağ almıştım ben 12.hafta itibariyle kullanılıyo direk hamileler için ama düzenli kullanmadım 37.haftada göbeğimin altında az bi çatlak gördüm şuan 39um ilerlemedi düzenli kullansam belki bu kadarıda olmazdı
shrbrk Ooo göbek deliğin etrafı bile çatladı benim. Görsen korkarsın. Hiç çatlamayalar yazmış sanada🤪🤪🤪 rahat ol ya. Bebek sağlıklı mi ? Ona bak sen. Bak bende gebelik şekeri var .diyet yapıyorum. Hiçbirşey yiyemiyorum. Kilo verdim. Vs vs. Zorlukları çekenler var.sen çatlakları boşver ya. Onlar toplanır. Onlar bizim imzamız. Bak ben bir canlı dünyaya getirdim imzası 😂 kim yapabiliyor bunu? Biz içimizde hissediyoruz. Hareketlerini . Kalbimizde aklımızda hormonlarımızda onun için hazırlanıyor. Göbek catlagini kim takar ya boşver hamişimmm. Ay benimkini görsen bismillah dersin vallahiii😂😂
Mebos Hilaluur01 29+5 oldum geçen haftalarda hu yana hindistan cevizi yağı aldım kullanıyorum ve renklerini bile açtı koyu çatlak durmuyor tavsiye ederim
Dilan3eymenn Hilaluur01 canım niye ağlıyorsun üzülme keşke 20 haftalık Ken bebek yagi kullansaydin sakın zeytinyağı kullanma besleyip killanma yapar göbeğini sen bebek yağı al sür geç kalmış değilsin ilk gebeliğimde 5 aylıkken sürdüm doğuma kadar hee akşam ve maşallah hiç çatlamaDi 4 kilo iri bebek dogrdum baya karnım vardı onun faydası olduğunu düşünüyorum bebek yağı sür zaten bebeğin doğunca inş sağlıkla o zaman da ona surcen her duştan sonra 😊oh mis şimdiden hayırlı doğumlar hepimize bende bidaki ay başlıcam sürmeye
ipek_55 Hilaluur01 canm 2.bebeğimi bekliyorum ilkinde yürüyemedim hep evdeydim şiştim de şiştim herkes hiç bir işe yaramıyor diyordu sonra uğraşmayı bıraktım aslında fayda ediyormuş sebeb siz kaşıntı oldu çok kaşındı ve karnım göğüslerim mahvoldu bu kremleri sadece hamilelikte değil sonrasında kullanmakta çok önemliymiş aktardan Bi karışım aldım 2. Gebeliğimde şunian 33 haftalığım çok şükür ek çatlağı yok inşallah olmaz moralini bozma geçiyor kullandığın kremleri hiç bırakma kendine vücuduna zaman tanı
Dilan3eymenn NurseB Hindistan cevizi yağı özelkik le yapar çünkü yüzüme bakim için sürüyordum her gece uymadan önce artık tuylenme yapmaya başladı bıraktım sade ve katkısız olan bebek bakım yağı süper sur karnına hiç çatlamaz inş ve yüzüne de sürebilirsin nemlendirici olarak ben hala yapıyorum pamuk yüzlü oldum 😎😎😆😍
aysegullerg Hilaluur01 34 haftalığız düzenli olmasada elime geçen yağları kullandım Hindistan cevizi, kayısı, lavanta, bioil falan biraz da cilt yapısıyla ilgili çatlamam ve lekelenme olmadı